Zoekt u een goede garage in Den Bosch?

Toen ik laatst in mijn auto naar mijn werk reed, had ik het idee dat er iets met de wagen aan de hand was. Ik hoorde namelijk een raar geluid en toen ik eenmaal op volle snelheid aan het rijden was, kwam er allemaal rook onder de motorkap vandaan. Dat was natuurlijk geen goed teken en ik heb de wagen dan ook meteen aan de kant gezet. Ik heb zelf heel weinig verstand van auto’s, dus meer dan kijken wat ik zo op het eerste oog kon zien, kon ik ook niet doen. Ik heb daarom meteen even gekeken of ik ergens in de buurt een garage kon vinden. Ik was in de buurt van Den Bosch en dus heb ik hier gekeken of er een goede garage in Den Bosch te vinden was. Ik ben toen op de site van premiumcarservicemaaspoort terechtgekomen. De site van deze garage in Den Bosch sprak mij meteen heel erg aan omdat men hier heel veel nuttige informatie geeft. Ik heb even contact gelegd met de mensen van deze garage in Den Bosch en ik heb hen uitgelegd waar ik mij bevond. Ik had gehoopt dat ze misschien een tip konden geven over hoe ik verder moest met mijn probleem, maar een van de medewerkers van deze garage in Den Bosch bood aan om even langs te komen. Dat overtrof al mijn verwachtingen en ik was dan ook blij dat ik deze garage in Den Bosch had gebeld.

Deze garage in Den Bosch heeft mij heel goed geholpen

Toen ik de hoorn op de haak gelegd had, hoefde ik maar tien minuten te wachten en toen zag ik al iemand van deze garage in Den Bosch aan komen rijden. Deze man heeft mijn auto meteen even bekeken en het was hem al snel duidelijk wat er aan de hand was. Het probleem leek gelukkig groter dan het in werkelijkheid was en dat was prettig om te merken. Ik heb daarom meteen geïnformeerd of het mogelijk was om de schade meteen te repareren. Ik kreeg te horen dat dit zeer zeker mogelijk was aangezien er slechts een klein onderdeel vervangen hoefde te worden. Ik ben daarom even meegegaan naar de garage in Den Bosch en daar is dit onderdeel meteen aangebracht. Dat was heel prettig omdat ik nu meteen weer door kon gaan naar mijn werk. Ik was al met al nog geen uur te laat op mijn werk. Ik ben dan ook zeer te spreken over de service van dit bedrijf en dat is dan ook de reden dat ik even in de pen wilde klimmen.

Ik raad dit bedrijf van harte aan

Ik ben heel blij dat ik in zee ben gegaan met dit bedrijf en ik raad haar dan ook aan iedereen aan. Kortom:

  • ik ben heel snel door dit bedrijf geholpen
  • mijn auto rijdt weer als vanouds
  • ik ben voor een heel goede prijs geholpen

Meer weten over dit bedrijf? Kijk dan even op premiumcarservicemaaspoort.nl voor meer informatie over hun diensten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn