Wilt u graag werken bij Primark?

primarki - werken bij primarkEr zijn diverse vestigingen van deze bekende winkelketen in het land te vinden. We mogen wel stellen dat het hen voor de wind gaat. Daarom zijn er velen die werken bij Primark. Misschien wilt u ook wel werken bij Primark. Dan kunt u op onze website kijken want daar vindt u beschikbare vacatures. Onze site staat geheel in het teken van alles dat met deze winkels te maken heeft. Zo vindt u er veel gegevens over de verschillende vestigingen. Daarbij kunt u denken aan openingstijden, adressen en bereikbaarheid. Ook vindt u er speciale acties en geven we klanten de gelegenheid om over hun ervaringen te vertellen. Het is daarom tevens een recensiewebsite ook al steken we niet onder stoelen of banken dat we Primark hoog in het vaandel hebben staan en we zee negatieve reacties met argusogen bekijken. Wat we ook vermelden zijn actuele vacatures. Hebt u er van gedroomd om te werken bij Primark? Dan kunt u dankzij ons deze vacatures in de gaten houden. Wie weet bent u straks de eerste die een sollicitatiebrief naar de Primark bij u in de buurt kan sturen! Het kan zeker helpen om te vermelden of u ervaring hebt met warenhuizen. Hebt u dat niet, dan kunt u vaak binnen het bedrijf worden opgeleid. Geef het daarom ook een kans als u onervaren bent.

Werken bij Primark, is dat iets voor u?

Werken bij Primark is voor vrijwel iedereen weggelegd. Er zijn diverse functies zoals leidinggevende functies, caissières en verkopers. En dan hebben we de vakkenvullers en magazijnmedewerkers nog niet eens genoemd. Wat vindt u het leukste? Misschien komt juist die taak binnenkort wel vrij en kunt u snel gaan beginnen met werken bij Primark. Als u graag op de hoogte wilt blijven van nieuws over werken bij Primark dan kunt u uzelf aanmelden op de gratis nieuwsbrief:

  • Gaat u naar onze website toe: primarki.nl,
  • U ziet daar aan de rechterkant informatie over het abonneren op de nieuwsbrief,
  • Vul daar uw naam en e-mailadres in,
  • En profiteer van de vele vacatures en overig nieuws dat u vindt in deze digitale brief.

Wilt u graag persoonlijk contact met de vestingen waar u misschien wilt werken? Bij Primark doen ze daar zeker niet moeilijk over. Zoekt u snel hun telefoonnummer op via onze website en bel hen tijdens kantooruren even op. Misschien hebt u daar geen tijd voor, dan is het ook mogelijk om een e-mail te sturen maar dan kan het even duren voor u een reactie krijgt.

Lever vandaag nog uw sollicitatie in!

U kunt het in ieder geval altijd proberen. Ok al gaat het werken bij Primark nu niet lukken omdat er te veel aanmeldingen zijn, de kans dat er binnenkort een nieuwe vestiging geopend wordt is groot want deze keten wordt met de dag populairder. Bent u klantgericht? Houdt u wel van een praatje en hebt u zin om meer te leren over kleding? Dan is werken bij Primark echt iets voor u! Schrijf een goede sollicitatiebrief en stuur hem zo snel mogelijk op. Het is misschien een goed idee om zowel uw brief digitaal te verzenden als via de post, dan hebt u een grotere kans dat u opvalt en dat u wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Op onze landingspagina vindt u onderaan welke vestigingen er op dit moment te vinden zijn in Nederland. U ziet in een oogopslag of er in uw stad of nabijgelegen stad een Primark te vinden is. Leest u de ervaringen van anderen eens aandachtig door. Wellicht overtuigen ze u ervan dat werken bij Primark een leuke baan is!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn