Wilt u canvas tassen laten bedrukken?

Onze buurtwinkel doet er alles aan om te zorgen dat wij steeds weer nieuwe mensen kunnen trekken. Wij hebben een winkel in een rijke buurt en wij hebben gemerkt dat wanneer wij zouden inzetten op duurzaamheid, wij heel veel meer mensen zouden kunnen bedienen. Wij hebben namelijk veel inwoners het dorp die heel erg van het duurzaam leven zijn en dus wilden wij daar graag op inspelen. Wij hebben toen bekeken hoe wij deze mensen naar onze winkel konden krijgen en wij hebben toen besloten dat wij dat zouden doen aan de hand van onze bestaande klanten. Wij wilden deze namelijk graag Canvas tassen aanbieden. Wij konden met deze Canvas tassen dan twee vliegen in een klap slaan. Wij hebben daarom gekeken waar wij mooie Canvas tassen konden laten maken die ook duurzaam waren want dat was natuurlijk wel belangrijk, en daarna hebben wij gekeken wat wij op deze Canvas tassen wilden laten drukken. Als je namelijk deze Canvas tassen van een goede opdruk laat voorzien en je benadrukt dat niet alleen de Canvas tassen maar ook de producten die wij verkopen heel duurzaam zijn, dan maak je van je klanten een wandelend reclamebord wanneer zij met de tas rondlopen en dat is iets waar wij heel veel baat bij konden hebben. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om een aanbieder te vinden die ons aan goede Canvas tassen kon helpen en wij hebben toen heel snel gevonden wie wij nodig hadden. Wij zijn namelijk op de site van promobee.nl terecht gekomen en wij hebben deze site met heel veel interesse en aandacht doorgenomen. Ik kan u zeggen dat wij gemerkt hebben dat wanneer je op deze site gaat zoeken naar mooie Canvas tassen je hele goede vondsten kunt doen. Deze mensen weten wat je nodig hebt wanneer je goed reclame wilt maken en wij wilden daarom graag met deze mensen in zee gaan.                                   

Deze canvas tassen werden voor ons gepersonaliseerd

Wij hebben even contact opgenomen met de mensen van deze site en wij hebben toen te horen gekregen dat wij bij hen voor een heel goede prijs Canvas tassen konden bestellen. Wij hebben daarom ook meteen een bestelling geplaatst en niet veel later hadden wij onze Canvas tassen al in huis. Mocht u daarom ook graag Canvas tassen willen bestellen, surf dan ook een keer naar promobee.nl

Wij hebben ons doel gehaald

Toen wij de Canvas tassen eenmaal hadden, zijn wij deze ook meteen gaan uitdelen aan onze klanten en ik kan u zeggen dat dat een heel goed idee was. Wij merkten al snel dat wij nieuwe klanten in onze winkel kregen en deze begonnen zelf ook over de canvas tassen. Wij wisten hierdoor dus zeker dat wij een gouden zet hadden gedaan. Kortom:

  • Kijk een keer op promobee.nl 
  • Bekijk de mogelijkheden die u hier aangeboden krijgt
  • Plaats een bestelling als u ook mooie promoartikelen wilt bestellen 

Ik ben blij dat wij zulke goede zaken hebben kunnen doen met dit bedrijf en dat wij nu meer klanten in onze winkel krijgen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn