Wil jij je ogen laseren

Als je al een aantal jaar een bril of lenzen draagt komt het idee vast wel eens bij je op. Je ogen laseren, wat een verschil zal dit maken. Dan hoef je geen bril meer te dragen en kan je oog-make up dragen die ook echt gezien wordt, je staat zonder een bril op de foto. En dat gepriegel met je lenzen elke dag, vind jij het ook een gedoe? Of is het elke keer weer een uitdaging omdat je ogen snel droog en ontstoken zijn? Misschien droom je erover om geen bril of lenzen meer te dragen maar vind je het nog een beetje spannend. Een operatie aan je ogen is toch een operatie. Deze operatie wil je dan ook echt alleen laten doen door een specialist, die al jaren ervaring heeft.

Ogen laseren door middel van een operatie

Je ogen laseren is spannend. Ik vond het dan ook belangrijk om dit echt te laten doen door een specialist. Die al ruime ervaring heeft. Maar daarnaast vind ik het ook belangrijk om hier niet de hoofdprijs voor te betalen. Dit is voor mij namelijk een struikelblok. Als het niet betaalbaar is dan doe ik het niet. Dan draag ik mijn bril wel nog een paar jaar. Ik was dus op zoek naar een specialist met ruime ervaring met ogen laseren die ook betaalbaar was. Ik kwam toen terecht bij Clinic Select. Dit is de specialist als het gaat om het laten laseren van je ogen. Bij clinic select vinden ze het belangrijk dat het voor iedereen mogelijk is om de ogen te laseren. Ze zijn geen ooglaserkliniek maar werken samen met de beste klinieken en oogartsen van Nederland. Hierdoor werken ze volledig onafhankelijk en zelfstandig. Dit zorgt ervoor dat ze ooglaser behandelingen heel scherp inkopen en de beste zorg bieden voor de laagste prijs. Dit vond ik heel fijn, de prijs was hierdoor betaalbaar waardoor ik de keuze nam om mijn ogen te laten laseren. Daarnaast vinden ze het hier belangrijk dat de klanten centraal staan, persoonlijk aandacht en service is dus heel belangrijk. En dat heb ik dan ook gemerkt, ik had hele fijne gesprekken met de specialisten en er werd echt met me meegedacht. Ik voelde me gehoord en gezien. Ik was absoluut geen nummertje, dat heb ik als heel prettig ervaren.

Laten laseren door de specialist

Een operatie aan je ogen is een risicovolle operatie. Hier moet je niet te licht over denken, ik adviseer dan ook iedereen die deze operatie overweegt om je alleen te laten behandelen door een specialist. De mensen van Clinic select zijn echte professionals met jaren ervaring. Naast die ervaring is het heel prettig om hier als klant binnen te komen. Er is voldoende aandacht en tijd om alles met je te bespreken zodat je met een gerust hart de onderhandeling ondergaat.

  • Je ogen laseren kan al vanaf 750 euro per oog
  • Heb je vragen? Wij nemen alle tijd om al je vragen te beantwoorden.
  • Onze klanten zijn zeer tevreden over onze diensten
  • We hebben al twintig jaar ervaring met ogen laseren
  • Een eerste consultatiegesprek is altijd gratis
  • We vinden het belangrijk om goede nazorg te leveren na de operatie

Wil jij je ogen laten laseren maar heb je nog bepaalde vragen? Of wil je eerst even langs komen voor een consultatiegesprek. Je bent van harte welkom in onze praktijk en we helpen je graag verder om antwoorden te krijgen op al je vragen en of met je mee te denken over  het terug krijgen van je zicht. Laat je ogen laseren en ga naar https://www.laatjeogenlaseren.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn