Wij zijn overgestapt op een goedkope vps

Ons bedrijf heeft het afgelopen jaar flink moeten bezuinigen omdat wij minder werk hebben binnengekregen. Wij zagen dit al aankomen en dus hadden wij al een plan gemaakt over hoe wij deze periode zo goed mogelijk door zouden moeten komen. Wij hebben toen een overzicht gemaakt van de kosten die wij zouden kunnen verlagen. Zo hebben wij minder stroom gebruikt het afgelopen jaar en hebben wij een paar bedrijfsauto’s weggedaan om de totalen kosten van ons bedrijf te drukken. Wat ons ook opviel was dat wij al lange tijd gebruikmaakten van dezelfde vps. Toen wij keken of wij hier ook op konden bezuinigen, kwamen wij tot de conclusie dat dit heel goed mogelijk was. Het was namelijk zo dat wij zagen dat wij elders een betaalbare vps konden gebruiken. In vergelijking met deze goedkope vps betaalden wij ons werkelijk een ongeluk om op het web te kunnen zijn en dat beviel ons helemaal niet. Vandaar dat wij maar eens even zijn gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om een goede vps te bemachtigen. Wij zijn toen op het internet op zoek gegaan naar een goedkope vps en dat heeft ons geen windeieren gelegd. Wij kwamen namelijk, na enige tijd zoeken, terecht op de site van Xitens. Deze site biedt een heel goede en goedkope vps. Dat was precies waar wij naar op zoek waren. Aangezien wij met deze goedkope vps niet over een nacht ijs wilden gaan, hebben wij eerst maar eens even contact opgenomen met de mensen die voor dit bedrijf werken. Wij hadden namelijk nog een aantal vragen over de snelheid van deze goedkope vps. Wij wilden namelijk graag kosten besparen, maar wij wilden liever niet op de kwaliteit inleveren van deze goedkope vps. Vandaar dat wij graag wilden weten wat in ons geval het beste was om te doen. De mensen van Xitens.nl konden ons daar heel goed advies over geven.

Deze goedkope vps is ook nog eens beter dan onze vorige

Toen wij contact opnamen met de mensen van Xitens.nl kregen wij een heel vriendelijke medewerker aan de lijn die alle tijd voor ons nam om ons te beantwoorden. Zij vertelde ons dat wij heel veel voordeel konden pakken wanneer wij overstapten op de goedkope vps omdat deze namelijk sneller en beter werkte dan die wij momenteel gebruikten. Zij vertelde ons ook dat deze goedkope vps ook veiliger was dan onze voorgaande. Dat alles klonk ons natuurlijk als muziek in de oren en het duurde dan ook niet lang voordat wij de knoop hadden doorgehakt. Wij wilden graag met deze goedkope vps gaan werken. Wij hebben daarom de formaliteiten in orde gemaakt en sindsdien werken wij met deze goedkope vps. Dat is iets wat ons heel erg goed bevalt en wij zouden iedereen willen aanraden om met deze goede vps te gaan werken. U zult merken dat u voor een heel goede prijs, heel goed en prettig kunt werken. Onze mensen hebben het echt als een vooruitgang gezien en dat terwijl wij onze kosten meer dan gehalveerd hebben. Dat is een deal waar wij gelukkig van werden.

U kunt hier ook terecht voor webhosting

Naast het feit dat u bij dit bedrijf heel goede vps kunt vinden, kunt u hier ook terecht voor webhosting. Mocht u daarom een site willen laten maken, klop dan even bij dit bedrijf aan om een hostingadres te regelen. Kortom:

  • dit bedrijf levert heel goede diensten en producten
  • wij zijn heel goed voorgelicht over de mogelijkheden
  • wij hebben dankzij dit bedrijf een forse kostenbesparing kunnen doorvoeren

Kijk snel even op Xitens.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn