Wij bieden u goedkope vps aan

Wanneer u op zoek bent naar goedkope vps, dan bent u bij ons van Xitens.nl aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een bedrijf dat er alles aan doet om onze klanten aan goedkope vps te helpen. Mocht u daarom graag willen weten wat wij u allemaal te bieden hebben, dan hoeft u enkel even deze korte tekst door te lezen om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben wanneer het gaat over goedkope vps. Wij zijn al vele jaren het adres voor veel bedrijven wanneer het gaat over goedkope vps. Wij streven er namelijk naar om u voor een goede prijs gebruik te kunnen laten maken van onze servers. Dat betekent echter niet dat wij omdat wij onze prijzen graag laag willen houden, u een minder goede dienst aanleveren. Integendeel zelfs; wij streven ernaar om een heel goede server aan te bieden omdat wij onze klanten het beste gunnen. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over ons eigen datacenter. Dit datacenter voldoet aan alle eisen die u er maar aan kunt stellen. Wij zijn bijvoorbeeld trots op het feit dat wij ISO 9001 gecertificeerd zijn. Mocht u graag met ons willen komen samenwerken, dan nodigen wij u van harte uit om even naar onze site te komen kijken. Hier kunt u namelijk zien wat het beste bij u past. Wij willen u er graag op wijzen dat wij er alles aan doen om aan uw behoeften tegemoet te komen. Zo hebben wij onze VPS uitgerust met een volledige storage enterprise SSD in Raid 10 configuratie. Ook werken wij altijd met eigen racks in ons Tier III datacenter zodat wij zeker weten dat wij een stabiel systeem aan kunnen bieden aan de mensen die met Xitens.nl willen komen samenwerken. Wij nodigen u van harte uit om een keer contact met ons op te nemen via onze site. U zult zien dat wij veel voor u kunnen betekenen.

Waarom een dure kiezen wanneer u ook een goedkope vps kunt gebruiken?

Wanneer u graag geld wilt besparen, maar niet graag wilt inleveren op de kwaliteit van de servers die u wilt gebruiken, dan biedt Xitens.nl voor u de ideale oplossing. Het is namelijk zo dat wanneer u besluit om gebruik te komen maken van onze goedkope vps, dat u dan een heel goede keus maakt. Wij zullen ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt en dat u gebruik kunt maken van onze faciliteiten. Bij ons kunt u gebruikmaken van VPS nodes van 2 gigabyte netwerkverbindingen. Ook zijn deze aangesloten op verschillende switches binnen het netwerk. U merkt het: wanneer u besluit om gebruik te komen maken van onze goedkope vps, dan kunt u er zeker van zijn dat u hier lang plezier van zult hebben. Mocht u problemen ondervinden met onze server, dan kunt u altijd even contact opnemen met een van onze medewerkers. Deze zal er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen en wij hopen daarom ook dat wij snel een keer iets van u zouden mogen horen. Aarzel dus niet langer meer en kom snel een keer naar onze site Xitens.nl surfen om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben.

Heeft u het juiste besturingssysteem?

Wanneer u twijfelt of u over het juiste besturingssysteem beschikt, willen wij u graag vertellen dat onze server compatibel is met:

  • WordPress hosting
  • Magento Hosting
  • Owncloud Hosting

Kijk even op onze site voor meer informatie over onze goedkope vps in het algemeen en over de geschikte besturingsprogramma’s in het bijzonder.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn