Wij bieden coaching aan startende ondernemers

Bent u onlangs een eigen bedrijf begonnen en bent u iemand die zijn of haar zaakjes graag goed geregeld heeft? Dan kunnen wij veel voor u betekenen. Wij zijn namelijk de mensen van Buro Bilan  en wij zijn al vele jaren actief op het gebied van coaching geven aan startende ondernemers. Wij hebben al heel veel startende ondernemers groot weten te maken en wij hopen dat u ook voor ons zou willen kiezen wanneer u als startende ondernemers wel wat ondersteuning kunt gebruiken. Wij kunnen u goed laten zien hoe u bijvoorbeeld uw administratie goed op orde kunt houden. Wij merken dat heel veel startende ondernemers zich vooral richten op het ondernemen. Daar is in principe niets mis mee, maar wanneer u uw financiën niet op orde heeft, kan dat leiden tot schade. Dat is iets wat u natuurlijk te allen tijde wilt voorkomen en vandaar dat wij u graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal aan startende ondernemers te bieden hebben. Wij willen u daarom ook graag vertellen dat het adres van onze site BuroBilan.nl is en dat u hier alles kunt vinden over onze mogelijkheden. Wij kunnen u precies laten zien hoe u uw administratie goed kunt bijhouden. Ook kunnen wij u meer vertellen over hoe uw belastingaangifte kunt doen. Wij merken dat veel startende ondernemers dit een lastig onderwerp vinden. Er komt namelijk heel veel kijken bij deze aangifte en het is daarom belangrijk dat u weet waar u aan moet voldoen. Onze dienstverlening kenmerkt zich door het feit dat wij de lijntjes graag kort houden en dat wij persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk vinden. Dat heeft ertoe geleid dat wij in de afgelopen jaren ons klantenbestand aanzienlijk hebben zien groeien en dat is iets waar we trots op zijn. Wij hopen dat wij ook u van dienst zouden mogen zijn.

Wij bieden de startende ondernemers de diensten waardoor zij kunnen groeien

Als ondernemer is het altijd fijn om een klankbord te hebben. Wij kunnen startende ondernemers dat klankbord bieden. Wij bieden u de mogelijkheid om ons te allen tijde in te schakelen wanneer u met vragen zit over welk onderdeel van uw bedrijfsvoering dan ook. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht wanneer u een grote investering wilt doen, wanneer u personeel wilt aannemen, wanneer u de jaarrekeningen op moet maken en noem het allemaal maar op. Veel startende ondernemers maken gebruik van onze diensten en dat bevalt hen heel erg goed. Wij willen u daarom ook graag vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken om te zien welke mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben. Onze mensen vinden het altijd leuk om nieuwe startende ondernemers te ontmoeten, dus wij hopen snel een keer iets van u te mogen horen. Wij kunnen veel voor u betekenen en u zult merken dat u hier heel veel aan zult hebben. Maak het uzelf daarom gemakkelijk en profiteer van onze diensten, wij hebben u namelijk veel te bieden en het zou jammer zijn wanneer u hier geen gebruik van zou komen maken.

Wij zorgen graag dat u zich op uw bedrijf kunt richten

Wanneer u graag goed wilt ondernemen, raden wij u aan om onze hulp in te schakelen. Wij kunnen veel voor u betekenen. Wij kunnen hulp bieden bij:

  • het doen van de belastingaangifte
  • het in orde maken van uw administratie
  • het opstellen van de jaarrekeningen

Wij nodigen u van harte uit om even naar BuroBilan.nl te komen kijken voor meer informatie over de diensten die wij u allemaal zouden kunnen leveren. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn