Welke Yankee Candle is jouw favoriet?

Vind jij het ook zo fijn om in huis een heerlijke geurkaars te branden? Dan zijn de producten van Yankee Candle net iets voor jou! Dit grote kaarsenmerk biedt heel veel verschillende soorten geuren, waardoor ze echt voor ieder wat wils te bieden hebben. Ze bieden bovendien ook verschillende soorten kaarsen, in verschillende maten. Hierdoor kun je altijd een variant vinden die bij jou past. Yankee Candle biedt daarnaast diverse leuke accessoires die je in combinatie met hun geurproducten kunt gebruiken. Dat onderscheidt hen echt van andere merken en maakt hen tot een uitstekende keus voor een ieder die graag een lekker geurtje in huis wil hebben!

De geurgroepen van Yankee Candle

Veel mensen realiseren zich te weinig hoe belangrijk geur is voor het gemoed. Geuren vallen ons vaak helemaal niet echt op, tenzij het ergens heel erg stinkt. Maar wist je dat iedereen specifieke geuren heeft die je aan thuis doen denken? En wist je dat bepaalde geursoorten jou kunnen helpen ontspannen of juist kunnen verfrissen? Bij Yankee Candle weten ze daar alles van! Zo werken producten met lavendel er voor dat jij je meer ontspannen voelt en dat kan je helpen om tot rust te komen en in slaap te vallen. Citrusgeuren geven dan juist weer een gevoel van frisheid en opgewektheid. Zo heeft wat je ruikt dus invloed op hoe jij je voelt! Zoals gezegd biedt Yankee Candle heel veel verschillende soorten producten, zij bieden maar liefst 150 verschillende soorten geuren. Hoe vind je nu die geur die het best bij jou past? Om het zoeken gemakkelijker te maken, hebben zij hun collectie opgedeeld in geurgroepen, te weten:

  • bloemen
  • citrus
  • exotisch, kruidig en houtachtig
  • fris en schoon
  • fruitig
  • zoet en pittig

Dat maakt het voor jou gemakkelijker om je keus te maken. Zoek je iets fris, dan kies je voor fris en schoon en dan zie je precies welke luchtjes van Yankee Candle hierbij horen, zoals Misty Mountains, Fluffy Towels en Snow in Love.

Leuke accessoires

De kaarsen van Yankee Candle zijn, zoals gezegd, in verschillende varianten verkrijgbaar. Ze bieden grote, middelgrote en kleine potten met daarin een geurkaars, maar ook kun je van dit merk votiefkaarsen en theelichten kopen. En ook wax melts en scenterpieces (easy melt cups) bieden ze aan, voor wie liever geen kaars brandt. Er is dus altijd wel een product bij hen te vinden dat past bij jouw wensen. Het bijzondere van Yankee Candle is dat zij ook diverse accessoires ontworpen hebben die je kunt gebruiken in combinatie met hun kaarsen en smeltproducten. Zo bieden ze elektrische branders waar je de wax melts en scenterpieces in kunt laten smelten. Sommige zijn zelfs uitgerust met een timer, zodat je er zelf niet om hoeft te denken dat ze niet te lang aan blijven staan. Ze hebben leuke houders voor de theelichten en de votiefkaarsen, met ook speciale varianten voor bijvoorbeeld kerst. En zelfs voor de potten met geurkaarsen heeft Yankee Candle accessoires, denk aan een kapje dat je bovenop de pot kunt zetten, een beetje het idee van een lampenkapje. Heb je interesse in dit merk? Bij Home Fragrance Webshop kun je alle geuren, producten en accessoires van dit merk kopen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn