We helpen u graag aan een esta

Wist u dat er heel wat landen zijn waar u niet zomaar naartoe kunt reizen? U bent het wellicht gewend om binnen Europa overal te kunnen gaan en staan waar u maar wilt. Dat is het grote voordeel van het Schengengedrag: de open grenzen. U hebt enkel een ID-kaart nodig die overigens vrijwel nooit gecontroleerd wordt. Gaat u echter een verre reis maken? Dan hebt u natuurlijk een paspoort nodig. Soms is dat echter niet afdoende en hebt u een extra reisbescheiden nodig: een visum. In het geval van reizen naar, via en door de Verenigde Staten van Amerika hebt u een esta nodig. De esta is de naam van het Amerikaanse visum. Hebt u uw visum niet bij u, ook al verlaat u de luchthaven in de VS niet? Dan zult u direct weer worden teruggestuurd met alle gevolgen van dien. Laat het niet zover komen! Een goede reisorganisatie of het bureau waar u uw vliegtickets hebt gekocht zal u er ook zeker op wijzen dat u in alle gevallen een esta nodig zult hebben. En dat is waar esta-aanvragen.nl om de hoek komt kijken want op onze website kunt u snel en goedkoop een esta bestellen. Het kost u slechts 25 euro en na ontvangst mag u maar liefst 2 jaar naar de VS vliegen. Uiteraard mag u niet langer dan 90 dagen achtereen in het land verblijven. Gaat u een half jaar stage lopen? Dan zult u daar een ander type vergunning voor moeten aanvragen.

Met de esta mag u 2 jaar reizen naar en via de VS

Er zijn andere sites waar u een esta kunt opvragen maar die zijn omslachtiger en een stuk duurder. Ook is het mogelijk om op luchthavens een esta te kopen. Alleen wordt u dan doorgeleid naar bijvoorbeeld onze website en dat betekent dat u meestal 72 uur moet wachten. U mist uw vlucht en u mag weer naar huis. Een esta wordt namelijk nooit bij spoed toegewezen. Het gaat hier om een strenge procedure dus knoop dit goed in uw oren. Wat zijn de voordelen van onze website? Dus waarom zou u eigenlijk voor ons kiezen? We hebben de belangrijkste argumenten hieronder voor u opgesomd:

  • U kunt uw visum op allerlei manieren betalen: door middel van iDEAL, PayPal, Mister Cash of uw creditcard,
  • Niet alleen bieden we de mogelijkheid om uw esta digitaal per mail toe te sturen want het is ook mogelijk om het per post naar uw woon- of werkadres te versturen,
  • We bieden een handige Nederlandse klantenservice aan. Bij vragen van uw of onze kant kunnen we elkaar dus snel bereiken.
  • Hebt u een foutje gemaakt? Dan mag u gratis opnieuw een aanvraag indienen. Daar doen wij namelijk beslist niet moeilijk over.

Begin er op tijd mee, dan hebt u snel een zorg minder

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om op de Amerikaanse website van de Amerikaanse regering een esta aan te vragen voor een iets lager bedrag. Maar dan is het niet gratis om het een tweede keer te proberen als er de eerste keer iets verkeerd is gegaan. U hebt geen Nederlandse klantenservice tot uw beschikking en misschien nog wel het belangrijkste: uw aanvraag wordt niet handmatig gecontroleerd op fouten. Terwijl dat erg belangrijk is. U wilt immers niet met een foutief visum op een luchthaven in de VS arriveren om er dan pas achter te komen. Dat zijn beelden die u uiteraard liever niet voor u ziet. Het is erg slim om onze website van ESTA Aanvragen te gebruiken, het kost u slechts een paar euro meer, dat hebt u vast en zeker wel over!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn