Wat kan een online marketing specialist voor mij betekenen?

Tegenwoordig is een bedrijf steeds meer afhankelijk van online marketing. Waar marketing vroeger plaatsvond via traditionele media zoals kranten, reclamefolders en door middel van salesmedewerkers, is online marketing tegenwoordig dé manier om nieuwe klanten te werven. Met online marketing bereikt u in één keer veel potentiële klanten. Als u niet zeker weet hoe u uw online marketing het beste kunt vormgeven, kunt u een online marketing specialist inhuren. U kunt een vaste communicatiemedewerker in dienst nemen met online marketing ervaring, of een online marketing specialist inhuren via Afdeling Online. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het opzetten van online marketing voor uiteenlopende bedrijven. Een online marketing specialist kan dus de online marketing voor uw bedrijf opstarten of een boost geven, om zo meer klanten en omzet te genereren voor uw onderneming. In het kort kan een online marketing specialist van Afdeling Online uw bedrijf op het gebied van online marketing:

  • ondersteunen
  • opleiden
  • uitvoeren

De specialisten van Afdeling Online kunnen u dus tijdelijk werk uit handen nemen of uw eigen medewerkers trainen om zelf online marketing in te zetten, om de groei van uw bedrijf te bevorderen. Als u op dit moment geen online marketing inzet raden wij u aan hiermee nu te beginnen.  

Werkzaamheden van een online marketing specialist

Uiteraard is het afhankelijk van de aard van uw bedrijf, maar een online marketing specialist heeft een aantal taken. Zo kan hij of zij social media bijhouden en uw dienst of product promoten via deze kanalen. Daarnaast is een online marketing specialist altijd bezig met het versterken van uw merk op het internet. Dat houdt in dat uw merk zichtbaar aanwezig is op een relevant platform. Dat kan een website of een social media kanaal zijn. Voor het ene bedrijf is dit LinkedIn, voor het andere bedrijf zal dit Instagram zijn. Een social marketing specialist weet precies waar potentiële klanten voor uw onderneming zich bevinden en zal daarop zijn of haar pijlen richten. Uiteraard kan een communicatiemedewerker deels online marketing uitvoeren, en deels andere werkzaamheden voor zijn of haar rekening nemen. Als u al een medewerker in dienst heeft die ondersteuning nodig heeft kunt u tijdelijk een kracht van AfdelingOnline.nl inhuren, of een beroep doen op ons om uw medewerker(s) te trainen. Hier plukt u vrijwel direct de vruchten van. Interesse? Neem contact op voor meer informatie en een kennismaking. Wij komen graag bij u langs om uw wensen op het gebied van online marketing met u te bespreken. 

Marketingafdeling op afstand

Wilt u wél een professionele afdeling marketing maar heeft u geen ruimte of geld voor een eigen afdeling? Dan kunt u Afdeling Online ook tijdelijk, op afstand inzetten. Wij fungeren als uw online marketing specialist en zorgen ervoor dat uw bedrijf op professionele wijze zichtbaar is op het internet. U kunt er dan voor kiezen onze werkzaamheden op den duur zelf voort te zetten, of ons op langere termijn in te huren. Met deze constructie bent u flexibel en kunt u op elk moment van de dag een beroep op ons doen. Kijk voor alle mogelijkheden op onze website en maak vandaag nog een afspraak. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn