Wasbare zwemluier

Wil jij graag met je kleine naar het zwembad, de zee of ander zwemwater, maar is hij of zij nog niet zindelijk? Geen enkel probleem, je kunt gewoon gebruik maken van een wasbare zwemluier! Voor veel ouders is het zo dat zij hun kind zo snel mogelijk in contact willen brengen met water, zwemmen is immers een belangrijke vaardigheid en er kan niet vroeg genoeg begonnen worden met het leren van de principes hiervan. Ook het vertrouwd maken met het water is erg belangrijk. Met een wasbare zwemluier kun je al vanaf jonge leeftijd jouw zoontje of dochtertje meenemen naar zwemwater en dat zal zeker in de smaak vallen! Veel kids vinden het namelijk ontzettend leuk om in het water te spelen en het is voor hen dan ook echt een uitje. Vooral op warme dagen is het natuurlijk heerlijk om op deze manier af te koelen, maar ook in de winter is een bezoekje aan een verwarmd binnenbad echt heerlijk. En met een wasbare zwemluier kun je dit zonder problemen allemaal doen!

Gebruik een wasbare zwemluier

Als jouw kind nog niet zindelijk is, dan is het altijd wat lastig om het mee te nemen naar zwemwater waar anderen ook in aan het zwemmen of spelen zijn. Want wat als hij of zij gaat plassen of poepen? Dat is natuurlijk niet echt prettig voor de andere badgasten. Met een wasbare zwemluier hoef jij je hier niet meer druk om te maken, je kunt er dan zeker van zijn dat alle ontlasting keurig in de luier opgevangen wordt en hier ook in blijft zitten tot jij gaat verschonen. Nu denk je misschien, kan ik hier niet een gewone luier voor gebruiken? Maar dat is echt geen aanrader, deze zijn immers niet waterdicht. Dat betekent dat ze meteen water opnemen zodra ze hier mee in contact komen en dat is voor jouw kindje niet prettig, dat wordt immers erg zwaar. Tegelijkertijd zal het ontlasting niet goed binnenhouden, wat voor de andere badgasten niet prettig is. Een wasbare zwemluier daarentegen is gemaakt van een waterdicht materiaal, waardoor water niet naar binnen door kan dringen. De boorden zijn gemaakt van elastiek, waardoor ook langs de benen en de buik niets kan binnenkomen of kan ontsnappen. De binnenkant is gemaakt van polyester, waardoor je ontlasting er bij het verschonen zo af kunt schudden. Vind je dit niet heel prettig, dan kun je er ook een inlegvel in doen, dat je door het toilet kunt spoelen. Zo is een wasbare zwemluier dus echt gemakkelijk in gebruik!

Vrolijke prints

Het leuke van een wasbare zwemluier is ook dat deze verkrijgbaar zijn in veel verschillende vrolijke prints. Tenminste, als je ervoor kiest om deze te kopen bij Blijebilletjes. Zij bieden heel veel keus, zoals je kunt zien op blijebilletjes.nl. Je kunt bij hen bijvoorbeeld terecht voor prints als:

  • ijsco’s
  • walvissen
  • ananassen
  • vlinders
  • eenhoorns

Maar dit is slechts een kleine selectie van de vele mogelijkheden die zij bieden. Door deze ruime keus is er altijd wel een wasbare zwemluier bij hen te vinden waar jij blij van wordt! Zij bieden verschillende maten en de broekjes zijn bovendien ook nog met drukknopen verstelbaar, zodat je ze echt goed op maat kunt maken en ervoor kunt zorgen dat ze echt goed om de buik sluiten. Ook voor de verschillende soorten inlegvellen kun je uiteraard bij hen terecht, net als voor een waszak waarin je de vuile luier weer mee naar huis kunt nemen. Een wasbare zwemluier is dus echt ideaal als jij met je zoontje of dochtertje graag wilt gaan zwemmen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn