Waar kunt u goede gebruikte kunststof pallets kopen?

Wij hebben een groot transportbedrijf en wij moeten heel vaak goederen naar het buitenland vervoeren. Wij merken dat het dan belangrijk is dat je je goederen op goede pallets plaatst want anders kan er schade ontstaan tijdens het transport. Vroeger werkten wij vaak met houten pallets, maar wij merkten dat dit niet altijd de beste manieren waren om onze goederen zonder krassen op de plaats van bestemming te krijgen. Ik ben daarom gaan kijken naar alternatieven voor deze houten exemplaren. Ik heb toen gehoord dat je ook voor kunststof kunt gaan en daarom wilde ik hier graag meer over weten. Ik heb toen gekeken waar ik moest zijn om kunstsof pallets te vinden, en ik heb toen al snel meerdere opties gevonden. Ik had meteen in de gaten dat dit ideaal zou zijn voor ons bedrijf, maar ik zag ook dat wij bij lange na niet voldoende budget hadden voor een dergelijke investering. Ik ben echter niet bij de pakken neer gaan zitten, maar ik heb gedacht in mogelijkheden. Ik wilde namelijk graag weten of ik ook gebruikte kunststof pallets kon vinden. Als ik namelijk ergens gebruikte kunststof pallets kon kopen zou dat waarschijnlijk heel veel geld schelen en dat was iets waar wij niet vies van waren. Ik ben daarom gaan zoeken naar een leverancier van gebruikte kunststof pallets en ik heb toen de mensen van qpall-kunststof-pallets.nl gevonden. Dit is een bedrijf waar je voor een heel goede prijs gebruikte kunststof pallets kunt kopen. Daar wilde ik dus graag meer van weten en ik ben door het aanbod van deze site gaan bladeren. Ik had meteen in de gaten dat wanneer je hier op zoek gaat naar gebruikte kunststof pallets, het bijna onmogelijk is om niet een goede deal te sluiten. Ik ben daarom ook erg blij dat ik deze site gevonden heb want ik heb nog wel gezocht naar andere adressen voor gebruikte kunststof pallets, maar ik heb gemerkt dat het bijna niet mogelijk is om elders een betere deal te sluiten. Het stond voor mij dan ook vast dat ik hier graag gebruikte kunststof pallets wilde kopen. 

Deze gebruikte kunststof pallets zijn heel sterk

Voor ons bedrijf is het vooraal van groot belang dat de gebruikte kunststof pallets sterk waren. Wij wilden namelijk zeker zijn dat onze producten goed op de plaats van bestemming aankwamen en dus mochten de pallets niet zomaar kunnen breken. Wij hebben gezien dat de gebruikte kunststof pallets van dit bedrijf heel sterk zijn en dat je deze gebruikte kunststof pallets ook heel lang kunt gebruiken. Wij hebben daarom meteen een bestelling geplaatst en inmiddels hebben wij deze pallets volop in gebruik. Wij zijn daar zeer tevreden over. 

Wilt u ook op kunststof overstappen? 

Mocht u ook op kunststof willen overstappen, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van qpall-kunststof-pallets.nl te surfen 
  • Te bekijken welke mogelijkheden u hier allemaal kunt vinden 
  • Een bestelling te plaatsen om van veel voordeel te profiteren                       

Wij gaan zeker vaker pallets bestellen bij dit bedrijf. De kwaliteit ligt hier namelijk heel hoog terwijl de prijzen mooi laag liggen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn