Waar kun je een shisha pen kopen?

Een shisha pen is in feite een elektrische sigaret, er zitten maar weinig verschillen tussen de twee. Het enige grote verschil is dat je een shisha pen kunt kopen zonder nicotine. Je kiest dus zelf of je wel of niet nicotine wilt inademen, en dat is een groot voordeel ten opzichte van een normale elektrische sigaret. Beiden kun jej overigens gemakkelijk bestellen in de webshop roken.nl. Daar vindt je een uitgebreid assortiment e-sigaretten en shisha pennen, dus er zit altijd iets bij naar jouw zin. Als je een e-sigaret of shisha pen wilt kopen om te stoppen met roken, dan maakt het niet zoveel uit welke je kiest. Je zult moeten afbouwen van de nicotine waar je lijf aan gewend was door het roken van sigaretten. In sommige gevallen is het dan slim om nog steeds een lagere dosis nicotine tot je te nemen, want dan zijn de ontwenningsverschijnselen niet zo groot. Dat is ook de reden dat veel mensen die stoppen met roken het volhouden. Met behulp van een e-sigaret of shisha pen kun je de dosis nicotine die je binnenkrijgt simpelweg verlagen, maar dan zonder dat je de gewoonte van het roken hoeft te laten. Je kunt nog steeds op dezelfde momenten roken, alleen wordt het dan dampen genoemd, en is het minder schadelijk voor je gezondheid. Bedenk je echter wel dat het allergezondste natuurlijk is om zowel niet te roken als te dampen, want ook dampen brengt gezondheidsrisico’s met zich mee. Een shisha pen kopen met als doel uiteindelijk volledig te stoppen met roken is echter wel een slim plan, omdat de kans dat je het stoppen op deze manier volhoudt veel groter is. Je bouwt de hoeveelheid nicotine elke week af, en zo went je lichaam eraan. Dit is voor veel mensen stukken gemakkelijker dan in één klap volledig te stoppen met roken.

Roze shisha pen kopen online

In de webshop roken.nl vindt je allerlei verschillende shisha pennen, in alle kleuren van de regenboog. Oorspronkelijk waren dit soort pennen er alleen in zwart en zilver, maar al snel kwam de vraag naar gekleurde exemplaren. Vooral vrouwen vinden het leuk om een roze shisha pen te kopen. roken.nl heeft voor hen de perfecte kleur, een super felroze exemplaar, dat niet misstaat in je make-uptasje. Maar ook als je totaal niet van roze houdt kun je bij roken.nl een shisha pen kopen. Ze hebben namelijk ook gewoon blauwe, groene en zwarte exemplaren. Deze zijn iets meer basic en vallen minder op als je ze gebruikt.

e-sigaretten en e-liquids online kopen

In de webshop roken.nl kun je vanzelfsprekend niet alleen zo’n gekleurde shisha pen kopen, maar nog veel meer benodigdheden voor het elektrisch roken, zoals:

  • e-sigaretten
  • e-liquids
  • Coils
  • Batterijen voor e-sigaretten
  • Starterskits voor e-smoken

Ze hebben er werkelijk alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van elektrisch roken. Coils, batterijen, e-liquids, etc. En of je nu besloten hebt een normale elektrische sigaret of een shisha pen te kopen, deze verkopen ze bij roken.nl allebei in super veel uitvoeringen. Je gaat het nog moeilijk krijgen met het uitkiezen van een exemplaar, zoveel keus hebben ze in deze webshop. Wanneer stap jij over op e-smoken? 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn