Vrijgezellenfeest voor mannen in Twente!

Een goede vriend of je broer gaat trouwen en natuurlijk moeten zijn laatste weken als vrijgezel flink gevierd worden. Maanden voor de Grote Dag ben je dus op zoek naar iets bijzonders dat relaxed en ongedwongen is, waar iedereen het naar z’n zin heeft en waar ook mensen die elkaar misschien wel voor het eerst zien een leuke tijd hebben met elkaar. Ook wil je dat het iets origineels is, je wilt je er niet te makkelijk vanaf maken natuurlijk. Belangrijkste is immers dat het een dag wordt om nooit te vergeten, waar nog lang over nagepraat zal worden! Kom je uit de omgeving Twente, of wil je gewoon omdat het iets heel anders is het vrijgezellenfeest voor mannen in Twente houden, lees dan vooral verder. Want in Twente is het heel goed mogelijk om een feestelijke vrijgezellendag te organiseren, voor een aardige groep mensen, waarbij humor, gezelligheid, vermaak, actie, en lekker eten en drinken bovenaan staan. Precies waar de meeste mannen blij van worden! Klinkt allemaal goed, maar waar kun je dan het beste een vrijgezellenfeest voor mannen in Twente boeken? En wat zijn precies de mogelijkheden?

Waar boek je het beste een vrijgezellenfeest voor mannen in Twente?

Bij Outdoor Unlimited weten ze als geen ander hoe je een vrijgezellenfeest voor mannen in Twente tot een succes maakt. Ze besparen je graag al het tijdrovende gezoek en gepieker over hoe je de vrijgezellendag wilt inrichten en geven je naar hartenlust tips over wat de leukste manier is om een vrijgezellenfeest voor mannen in Twente te organiseren. We hebben speciale professionals die ontzettend graag even meedenken over wat er allemaal aan leuke en lachwekkende activiteiten mogelijk is, zodat het feest onvergetelijk wordt. Er zijn verschillende arrangementen waar je uit kunt kiezen:

  • De New Kids vrijgezellendag; het meest populair
  • Het total bullshit arrangement; ook erg geliefd
  • Het outdoor commando arrangement: een tandje competitiever

We zetten de arrangementen kort op een rijtje, zodat je kunt bepalen welke jouw het meest passend lijkt voor een vrijgezellenfeest voor mannen in Twente. Het New Kids arrangement zorgt voor nogal wat lol. De mannen worden ontvangen met toepasselijke hapjes en drankjes (lees: bier, bierworst etc.) en daarna wordt er een leuke GPS Activiteitentocht georganiseerd. Genoeg tijd daarna voor de mannen om zich op andere activiteiten te storten. Wat dacht je van handboogschieten, touwtrekken, een brancardrace, sumoworstelen en een dronkemansestafette? Je begrijpt waarschijnlijk wel dat over veel van die activiteiten nog lang wordt nagepraat… Het Total Bullshit arrangement is ook hartstikke leuk. Die wordt in elk geval niet saai, dat kunnen we garanderen. De mannen worden volop geëntertaind door middel van buitensportactiviteiten (rolstoeltouwtrekken, ridderspel, dronkenmansschavot, luchtdrukpistoolschieten etc.) en reken maar dat het af een toe een flinke chaos wordt, met heel veel bier én lachpartijen! Je zult gaandeweg steeds beter begrijpen dat de naam Bullshit Arrangement niet voor niets is gekozen… Je wilt het een tandje strenger en competiever? Ga dan voor het Outdoor Commando Arrangement… Je begrijpt het goed, dit is een arrangement in militaire stijl, waarbij de hoofdpersoon van de dag (de vrijgezel natuurlijk) niet wordt gespaard. Die is niet bepaald voor luiwammessen of doetjes… Hier leer je de man nog even een echte vent te worden voordat ‘ie voor het altaar staat. Vier uitdagende opdrachten zijn er, en gaan die niet naar wens, dan volgen er passende straffen, waar tig keer opdrukken natuurlijk toe behoort…

Meer info?

Zie jij dit wel zitten? En wil jij meer weten over de opties van een top vrijgezellenfeest voor mannen in Twente? Kijk dan eens op de volgende website: outdoorunlimited.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn