Vind het beste abonnement door sim only te vergelijken

Als je een telefoon hebt, dan wil je natuurlijk ook kunnen bellen en internetten. Daar heb je dus een abonnement voor nodig. De meeste mensen kiezen voor een all-in abonnement. Dat betekent dat ze een telefoon krijgen samen met een x aantal belminuten en MB’s voor het internet. Het is echter wel goed om te beseffen dat je deze telefoon dus ook betaalt. Deze krijg je er zeker niet gratis als een cadeautje bij. Als je nog geen telefoon hebt, dan is een dergelijk abonnement met telefoon dus een prima optie. Maar als je al een telefoon hebt en deze functioneert nog prima, dan kun je ook kiezen voor een sim only abonnement en via simonly.com kun je snel verschillende abonnementen met sim only vergelijken. Het punt is natuurlijk dat je na 1 of 2 jaar een mailtje krijgt van je provider met de mededeling dat je een nieuwe telefoon mag uitzoeken. Op deze manier blijf je dus hetzelfde maandbedrag betalen, want je moet immers wederom voor je telefoon betalen. Dat is niet zo erg als je oude telefoon inderdaad na 1 of 2 jaar aan vervanging toe is. Maar als dat niet zo is en je telefoon functioneert nog prima, dan is het zonde van je geld om een nieuwe telefoon aan te schaffen. Als je altijd het nieuwste van het nieuwst wilt, dan is een nieuwe telefoon uiteraard erg wenselijk. Maar als dat niet zo is, dan kun je beter gewoon kiezen voor een sim only abonnement. Je betaalt dan immers alleen voor je belminuten en MB’s. Het is net als wonen in een huis dat reeds is afbetaald. Je betaalt dan geen hypotheek of huur en hoeft alleen geld te besteden aan de vaste lasten. Het zou in zo’n geval ook raar zijn om na het afbetalen weer een nieuw huis te kopen. Maar niet elk sim only abonnement is hetzelfde. Dus voordat je meteen voor de goedkoopste kiest, is het verstandig om eerst sim only te vergelijken. Door sim only te vergelijken kun je namelijk heel eenvoudig ontdekken wat de goedkoopste optie is of wat juiste de optie is met de meeste belminuten. Goedkoop staat vaak ook gelijk aan langzaam internet en dat is natuurlijk niet handig als je juist op zoek bent naar abonnement met supersnel internet. Wil je echter alleen kunnen bellen en maak je nauwelijks gebruik van internet, dan is een voldoende aantal belminuten genoeg en hoef je je geen zorgen te maken om langzaam internet. Kijk dan ook vooral simonly.com om sim only te vergelijken. 

Sim only vergelijken doe je snel en gemakkelijk via simonly.com

Het zou erg veel werk zijn als je zelf naar alle providers moest gaan om sim only te vergelijken. Gelukkig heb je dankzij simonly.com alles mooi in 1 overzicht. Zo zie je meteen wat je kan verwachten van sim only providers zoals: 

  • Ben
  • Simpel
  • Youfone 

De wereld van sim only verkennen

Het is dan ook een idee om even de tijd te nemen en gewoon rustig sim only te vergelijken. Je ziet direct hoeveel je per maand moet betalen en wat je daar aan MB’s en belminuten voor terug krijgt. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn