Uitdagende workshops voor iedereen

Nieuwe dingen ontdekken om te doen is iets dat mensen van kindsbeen af leuk, interessant en spannend vinden. Wanneer je opgroeit heb je echter steeds minder tijd om je in nieuwe activiteiten, kennis en vaardigheden te verdiepen die niet direct van nut zijn voor je carrière. En dat is verschrikkelijk jammer, want er zijn zo ontzettend veel leuke activiteiten, hobby’s en vaardigheden om uit te proberen en plezier aan te beleven! Voor dit soort creatieve experimenten bestaat er gelukkig een hele professionele markt: de markt van workshops. Workshops zijn eenmalige cursussen waarin je onder professionele begeleiding op je gemak en met plezier in een groep een nieuwe hobby, activiteit of vaardigheid kunt verkennen en uitproberen. Enkele activiteiten waarvoor er workshops bestaan zijn bijvoorbeeld:

 • Bloemschikken
 • Schermen
 • Cocktails maken
 • Capoeira
 • Koken voor kinderen
 • Whisky drinken
 • Stand-up comedy
 • Creatief schrijven
 • Glasblazen
 • Sieraden maken
 • Didgeridoo spelen
 • Sushi maken
 • Boetseren
 • Goochelen
 • Handlezen
 • Haka (een intimiderende aboriginal krijgsdans)

Je ziet al meteen dat er enorm veel diverse zaken te noemen zijn waarin je workshops kunt volgen. Gegarandeerd zit er ook een workshop tussen die jou aanspreekt! Wanneer zo’n workshop nou door een professionele workshopbegeleider wordt gegeven, houd je er niet alleen een paar leuke uurtjes aan over met vrienden, familie of collega’s, maar als je het een beetje goed doet ook handige en interessante vaardigheden en inspiratie voor op je werk, in je dagelijks leven of voor een nieuwe hobby. Workshops zijn een ideale tijdsbesteding en programmavulling voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, jubileumfeesten, verjaardagen, familiedagen, et cetera. Wanneer je een invulling zoekt voor een dagprogramma in het kader van een viering, weekendje weg, feest, uitje of bijeenkomst, dan loont het zeker de moeite je te verdiepen in wat voor workshops er zoal worden aangeboden. Er zit gegarandeerd iets tussen voor jouw gezelschap!

Het ruimste aanbod workshops in Nederland

Ben je bang dat je het halve internet af moet struinen voordat je de workshop hebt gevonden die bij jou en de jouwen past? Geen zorgen! Er is een website die de ruimste verzameling workshops aanbiedt die in Nederland te vinden is: Workshoppen.nl. Na een bezoekje aan deze website duizelt het je werkelijk van de ideeën en inspiratie voor activiteiten, programma’s en bezigheden voor wat je ook op de planning hebt staan en wie je daarvoor ook maar uit wil nodigen. De website werkt dus uitermate inspirerend. Mocht je er toch zelf niet helemaal uit kunnen komen, dan staat het team van Workshoppen.nl voor je klaar met persoonlijk advies, afgestemd op jouw situatie, jouw gezelschap of doelgroep en het specifieke doel dat je voor ogen hebt met de workshop die je wil volgen. Er zijn immers verschillende redenen waarom je kiest voor het volgen van een workshop met een bepaalde groep mensen. Een aantal zaken die van belang kunnen zijn, zijn:

 • Groepsbinding
 • Elkaar beter leren kennen in een niet-alledaagse context
 • Plezier hebben
 • Nuttig en/of leuke vaardigheden leren
 • Inspireren
 • Creativiteit aanboren
 • Het verleggen van persoonlijke grenzen

Een workshop lachen is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor groepsbinding, plezier maken, elkaar beter leren kennen en persoonlijke grenzen verleggen. Een workshop sushi maken, daarentegen, heeft – naast plezier hebben, natuurlijk – net wat meer te maken met inspiratie, nuttige en leuke nieuwe vaardigheden opdoen en creativiteit aanboren.  Zo levert elke workshop een eigen mix en balans van ingrediënten die beter of minder goed passen bij wat je voor ogen hebt met je programma voor je gezelschap. Mocht je dus twijfelen over wat je precies zoekt of over of je keuze wel helemaal geschikt is voor je doelgroep en het doel dat je wil bereiken, aarzel dan niet om contact op te nemen met het Workshoppen.nl-team. De mensen achter dit platform zijn gepassioneerde en ervaren professionals, die je perfect van dienst kunnen zijn bij het samenstellen van een onvergetelijk dagje workshoppen.

Eindeloos professioneel aanbod

Op Workshoppen.nl kijk je je ogen uit. Alle workshops die op dit platform worden aangeboden zijn van de hoogste kwaliteit en worden door uitstekende en ervaren professionals begeleid. Niet alleen heb je hier dus de keuze uit de beste workshops, maar ook uit de meeste. Daarnaast worden de workshops door het hele land aangeboden: van Groningen tot Zeeland en van Noord-Holland tot Maastricht! Er is dus altijd wel een interessante en inspirerende workshop te vinden bij jou in de buurt. Workshoppen.nl steekt zijn populariteit niet onder stoelen of banken. Trots (en terecht!) vermelden ze dat ze maandelijks tienduizenden bezoekers op hun website en jaarlijks twintigduizend offertes in hun inbox ontvangen. Twintigduizend! Dat is gemiddeld meer dan vijftig offertes per dag (geen rekening houdend met vakanties en weekenden)! Je kunt je dus wel voorstellen dat het team achter Workshoppen.nl heel bedreven, ervaren en gepassioneerd is om dat allemaal netjes te kunnen verwerken. En dan hebben we het nog niet eens over de workshopleiders zelf! Wat voor workshop je ook wil volgen, bij Workshoppen.nl ben je sowieso in goede handen. Stel je voor tot wat een weelde aan talent, vaardigheden en kennis je toegang hebt dankzij dit netwerk van workshops en workshopaanbieders. Voor persoonlijk advies en offertes kun je eenvoudig terecht op de website van Workshoppen.nl. Je vindt hier overigens ook meer zakelijke workshops, zoals workshops ondernemen, workshops creatief teamwork, workshops elevator-pitchen, noem het maar op. Grote bedrijven en organisaties gingen je voor, zoals Rabobank, Van der Valk en de politie. Met een klantwaardering van maar liefst 8,8 op een schaal van 10 weet je zeker dat je bij Workshoppen.nl in goede handen bent.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn