Uit eten Drenthe: alles wat u moet weten

Brasseriedeberken - Uit eten drentheHeeft u binnenkort iets te vieren of wilt u gewoon eens lekker gezellig een hapje eten buiten de deur? Wilt u ook eens een keertje niet zelf hoeven koken en afwassen en wilt u uzelf helemaal in de watten laten leggen? Dan is het een uitstekend idee om te kiezen voor uit eten. Drenthe is een provincie waar dit gelukkig heel goed kan. Het is dan ook een feit dat u voor goed uit eten Drenthe niet over hoeft te slaan. Veel mensen weiden toch uit naar de grotere steden in de omgeving, zoals Groningen, om van een uitgebreide menukaart te kunnen genieten, maar gelukkig is dit helemaal nergens voor nodig. Het staat als een paal boven water dat u voor uit eten Drenthe prima uit kunt kiezen. Hier vindt u namelijk de meest gezellige restaurants, in fraaie dorpjes of zelfs midden in het bos. Wilt u nou binnenkort ook wel eens met de hele familie uit eten? Drenthe is de plek waar u woont? Dan is het heel goed dat wij u op dit moment even treffen. Wij willen namelijk graag even van deze gelegenheid gebruik maken om u iets meer te vertellen over onze unieke arrangementen voor een avondje uit eten. Drenthe is ons thuis en u vindt ons in Gasselte. Dit is een uniek Drents dorp met nog een echte brink. Bovendien ligt het vlakbij vele natuurgebieden, zoals het Drouwenerzand. Daar zult u zich hoe dan ook wel vermaken, als u nadien nog zin heeft in een lekkere wandeling of fietstocht. Ook kunt u dit vooraf doen, en daarna lekker uit eten. Drenthe biedt gelukkig voor ieder wat wils en dat is ook altijd mooi meegenomen. Het gaat hier dus niet alleen maar om uit eten. Drenthe kent zo veel mooie natuurgebieden en het Drouwenerzand is er eentje van. Voor of nadat u bij ons komt, kunt u dus nog even lekker uitwaaien in de natuur. Klinkt dit goed? Aarzel dan niet langer en surf vandaag nog even naar de website van brasseriedeberken.nl om meer te weten te komen over onze unieke plek! Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een gast in ons restaurant Brasserie De Berken. Graag tot ziens!

Wilt u graag uit eten? Drenthe biedt vele mogelijkheden

Bent u wel in voor een avond uit eten? Drenthe biedt het prachtige etablissement Brasserie De Berken. Hier kunt u te allen tijde terecht voor de meest heerlijke menu’s, die wij speciaal voor u samen hebben gesteld. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Iedereen is welkom in ons sfeervolle restaurant. Bij ons kunt u echt ontspannen uit eten. Drenthe is ons thuis. Als u hier nou ook woont, dan is de reis naar onze brasserie gelukkig niet lang. Als u wat verderop woont, bijvoorbeeld in Overijssel, Groningen of Friesland, ook dan is het gemakkelijk om bij ons langs te kopen voor een smakelijk gerecht. Onze locatie is namelijk erg goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Dankzij de uitgestrekte natuur alhier, kunt u het uit eten in Drenthe combineren met een frisse wandeling of een leuke fietstocht. Zo bent u die calorieën zo weer kwijt! Bovendien doet het de meeste mensen wel goed om eens lekker rond te gaan dolen op de hei en te genieten van de stilte en de schaapjes. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot u bij ons komt uit eten. Drenthe is de provincie waar u woonachtig bent? Dan hebt u mazzel! U kunt dan gemakkelijk even bij ons aan komen waaien. Dan hoeft u ook niet zo ver te reizen.

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Als u voor Brasserie De Berken kiest, dan maakt u een hele goede keuze. U kiest dan namelijk voor een zeer sfeervolle locatie, om in alle rust te kiezen voor uit eten. Drenthe is sowieso al een rustige provincie en dit wordt bij ons nog eens benadrukt. U vindt ons in Gasselte, midden in de natuur. Nu klinkt dit misschien allemaal wel heel interessant, maar bent u bang voor hoge prijzen. Gelukkig is dit bij ons niet het geval. Wij snappen namelijk als geen ander dat u liever niet te diep in de buidel wilt tasten, ook niet voor een avondje uit eten. Drenthe is uw woonplek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hanteren aantrekkelijke tarieven, waardoor u er niet bang voor hoeft te zijn dat u een dief van uw eigen portemonnee moet zijn. Maar natuurlijk zijn niet alleen onze zacht geprijsde gerechten een reden om naar ons toe te komen voor uit eten in Drenthe, maar ook:

  • de geweldige service, waar u bij ons van kunt genieten
  • de toplocatie nabij het Drouwenerzand
  • de vriendelijke en vakkundige bediening, die alles voor u regelt
  • de uitgebreide menukaart, waar u nooit op uitgekeken raakt
  • de ruime openingstijden, zodat u te allen tijde bij ons terecht kunt

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan met het opsommen van de pluspunten van Brasserie De Berken. Dus wilt u ook voordelig uit eten? Drenthe biedt u deze mogelijkheid, namelijk in de vorm van ons etablissement. Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact op via brasseriedeberken.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn