Tijd voor de kerstpakketten

Het is nog vroeg in het jaar en de kans is groot dat u nog helemaal niet bezig bent met de kerstdagen. Dat is ook niet meer dan logisch, deze feestdagen zijn immers nog erg ver weg. Toch is het al wel verstandig om, als u eigenaar bent van een bedrijf met personeel, u nu alvast bezig te gaan houden met de kerstpakketten. Waarom zou u dat nu al gaan doen? In de eerste plaats omdat hoe vroeger u bestelt, hoe meer keus u hebt. Bestelt u op tijd, dan weet u zeer dat u pakketten kunt vinden die goed bij uw personeel passen en bij de ideeën die u op dit gebied hebt. In de tweede plaats is het verstandig om al op tijd na te denken over het uitzoeken van kerstpakketten omdat u dit dan kunt doen op een moment dat u het even niet zo druk hebt. U kunt er dan echt een geschikt moment voor nemen. Stelt u het uit tot in november of december, dan loopt u niet alleen het risico dat u achter het net vist, u loopt ook het risico dat u er op dat moment eigenlijk geen tijd voor hebt en dat u dus buiten werktijden om de kerstpakketten moet gaan bestellen. Dat is natuurlijk wat zonde van uw tijd, helemaal als u eerder in het jaar wel een rustig moment had gehad om u hier even mee bezig te houden. Het is dus om verschillende redenen geen slecht idee om nu alvast het bestellen van kerstpakketten op uw takenlijstje te zetten, zodat u zich daar op een rustig moment alvast op kunt gaan richten. Zo weet u zeker dat u niet achter het net vist, dat u niet hoeft over te werken om de kerstpakketten te bestellen en dat u de mogelijkheid hebt om iets te kiezen wat helemaal bij uw personeel past.

Veel keus in kerstpakketten

Wilt u kerstpakketten bestellen, dan is het natuurlijk wel fijn om iets te kiezen wat goed past bij uw personeel. Maar, zoveel mensen zoveel wensen, het kan best lastig zijn om iets te vinden. Gelukkig kunt u bij een echte specialist op dit gebied, zoals KerstpakkettenXL kiezen uit heel veel verschillende varianten. Door de ruime keus die zij te bieden hebben, is de kans groot dat er een soort pakket tussen zit dat helemaal bij uw wensen aansluit. Aan wat voor soort kerstpakketten moet u dan denken? Bij dit bedrijf hebben ze hun assortiment ingedeeld in verschillende categorieën, zoals:

  • duurzaam, met allemaal fair rade of biologische artikelen
  • food, verschillende etenswaren in een pakket
  • mannen, met bijvoorbeeld verschillende soorten bier, een BBQ of een autopakket
  • vrouwen, met bijvoorbeeld alle ingrediënten voor een leuk filmavondje
  • landenthema, keuze uit onder meer Italië, Japan en Mexico, met in het pakket allerlei lekkernijen uit deze contreien

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de ruime keus die zij te bieden hebben op het gebied van kerstpakketten, er zijn nog veel meer thema’s mogelijk. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan pakketten met verzorgingsproducten of met leuke woon- of tuinaccessoires. Of wat dacht u van een ‘outdoor & travel’ thema? De verscheidenheid binnen iedere categorie is bovendien erg groot, zowel wat betreft inhoud als wat betreft budget. Door de grote variatie wordt het een stuk gemakkelijker om iets passends te vinden. Als u dus de mogelijkheid wilt hebben om te kiezen uit veel verschillende soorten kerstpakketten, dan is het zeker aan te raden om juist bij dit bedrijf uw keus te maken. Op hun website vindt u overzichtelijk alle verschillende mogelijkheden op een rijtje.

Diverse mogelijkheden

Zoals we hierboven aangeven, zijn er heel veel verschillende mogelijkheden op het gebied van kerstpakketten, waardoor de kans zeer groot is dat er ook voor u een geschikt pakket te vinden is. Maar wat nu als u veel medewerkers hebt en u niet goed weet wat nu de beste keus is? U kunt dan natuurlijk wel gewoon kerstpakketten gaan bestellen, maar de kans is dan groot dat niet iedereen het pakket leuk zal vinden. Wilt u voorkomen dat u uw personeel iets geeft waar zij helemaal niet op zitten te wachten? Dat u hen etenswaren geeft die zij niet lekker vinden of dat u hen verzorgingsproducten geeft die zij nooit zullen gebruiken. Dat is natuurlijk erg zonde. Uw gebaar zal dan wel gewaardeerd worden, maar veel plezier zal er dan niet aan het cadeau beleefd worden. Wilt u zeker weten dat u iets geeft wat gewaardeerd zal worden? Geef dan geen kerstpakketten, maar kies in plaats daarvan voor een giftcard. Bij KerstpakkettenXL kunt u zelf kiezen welk budget er op deze cadeaukaart komt te staan en bovendien wordt iedere kaart in een mooi doosje geleverd. Zo hebt u echt iets moois om weg te geven. De ontvangers kunnen via het Online Keuzeconcept dan zelf iets uitkiezen. Zo weet u zeker dat u iets geeft wat bij hen in goede aarde valt, zij kunnen dan immers zelf bepalen wat zijn ontvangen. Een giftcard is ook een leuk alternatief voor kerstpakketten voor mensen die al veel hebben. Zij kunnen via het Online Keuzeconcept hun cadeaukaart namelijk ook inzetten om te doneren aan goede doelen. Zo hebben ook zij wat aan hun cadeau. Wilt u dus zeker weten dat u dit jaar leuke kerstpakketten of kerstcadeaus weggeeft aan uw personeel? Ga dan nu alvast naar de site van KerstpakkettenXL en maak uw keuze.

Meer van kerstpakkettenxl.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn