Telefooncentrale gezocht? Bekijk dan het assortiment van Voicedata!

Is het tijd voor een nieuwe telefooncentrale binnen uw bedrijf? Dan bent u bij voicedata aan het juiste adres. Als jarenlange ervaren zakelijke telemarketeer staan wij graag voor u klaar met de overgang naar een nieuwe en vooral moderne telefooncentrale. Laat ook uw telecommunicatie zo efficiënt mogelijk organiseren, zodat u niet alleen goed bereikbaar bent, maar ook breder en beter! Er zijn twee mogelijkheden om voor te kiezen, aangezien de huidige ISDN verbinding ermee gaat stoppen. U kunt kiezen voor een SIP Trunk of een Hosted VoIP telefooncentrale. Profiteer ook van alle voordelen dat voicedata uw bedrijf kan bieden!

VoIP telefooncentrale

De afkorting VoIP staat voor ‘Voice over IP’. Dit houdt in dat telefoneren voortaan via het internet zal gaan. Hierbij behoudt u alle gemakken die u van uw traditionele telecommunicatie gewend bent. Mogelijkheden als een welkomstbericht inspreken, een keuzemenu opstellen en telefoonlijnen doorschakelen blijven dus allemaal bestaan. Sterker nog, het wordt met een VoIP telefooncentrale nog gemakkelijker om deze gegevens te wijzigingen! De verbinding zal daarbij geen verschil geven, desondanks heeft een VoIP zeker een aantal voordelen vergeleken met een ISDN-verbinding. Daarmee is het de meest gebruikte ISDN-alternatief op dit moment voor een telefooncentrale. Gemiddeld kiest 90% van alle bedrijven namelijk voor een overgang naar een hosted VoIP telefooncentrale. Aangezien deze telefooncentrale niet fysiek aanwezig is, maar virtueel wordt het eenvoudig om instellingen te wijzigingen. Het was nog nooit zo eenvoudig om gebruikers toe te voegen of weer te verwijderen. Het kost daarbij veel minder tijd en u ervaart veel zelfstandigheid bij deze gebruiksvriendelijke telefooncentrale! De overige bedrijven kiezen voor een SIP Trunk. Dit is een voordelige oplossing voor bedrijven met grote communicatieafdelingen of callcenters. Het aantal lijnen is onbeperkt en biedt hierdoor veel mogelijkheden. 

Telefooncentrale van voicedata

Wij van voicedata zijn al meer dan veertien jaar een betrouwbare partner van veel bedrijven als het gaan om zakelijke telecommunicatie. Op dit moment bieden wij diverse mogelijkheden omtrent telefooncentrales. Een van de meest gewaardeerde en geavanceerde telefooncentrales in Nederland is onze dienst ‘Managed Voice’. Deze moderne centrale kan zonder extra kosten eenvoudig met uw bedrijf of organisatie meegroeien. Wij denken graag met u mee, zodat er een oplossing op maat kan worden geboden. Daarbij kunt u zeker op onze support rekenen na aanschaf. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in onze 24/7 calamiteitendienst. Dit is een vrijblijvende dienst, waar u bij problemen gebruik van kunt maken, zodat u altijd weer snel verder kunt! Onze deskundige medewerkers zijn namelijk ervaren in het aanpakken van problemen op afstand en begrijpen dat u snel weer bereikbaar dient te zijn als er wat fout gaat. Heeft u op dit moment een CRM-pakket? Dan kunt u de telefooncentrale van voicedata eenvoudig koppelen aan uw pakket! Wij zorgen ervoor dat u met één klik kunt bellen. Op uw beeldscherm ziet u wat er gebeurd. Bij in- en uitgaande telefoonverbindingen krijgt u direct het bijbehorende scherm in beeld te zien. Bent u opzoek naar een passende dienst? Neem dan gelijk contact met ons op. Wij hebben voor vrijwel iedere telefooncentrale een oplossing!

Voordelen telefooncentrale bij voicedata:

  • Meer dan veertien jaar ervaring in de zakelijke telecommunicatie
  • Deskundig team 
  • Geavanceerde en gebruiksvriendelijke oplossingen
  • Tijdbesparend
  • Traditionele mogelijkheden blijven bestaan
  • Wijzigen van gegevens is zeer eenvoudig
  • Uitgebreide servicemogelijkheden
  • Begeleiding bij overgang
  • Support na bestelling
  • Mogelijkheden op maat

Graag de telefooncentrale mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken of bekijken? Bezoek dan onze website voor meer informatie: voicedata.nl of neem gelijk contact met ons op voor vragen en advies. Ons team staat voor uw telecommunicatie klaar!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn