Tai Chi in Deventer leren?

Hebt u weleens van Tai Chi gehoord? Dit is een oeroude ademhalingstechniek uit het verre Oosten. Uit China om precies te zijn. Het is een afgeleide van de toen bestaande vecht- en verdedigingssporten die we tegenwoordig gerust kunsten kunnen noemen. Vroeger werden al deze technieken geheim gehouden en van familie op familie doorgegeven. Gelukkig kunt u nu deze technieken leren. Leer bijvoorbeeld Tai Chi in Deventer bij qigongzee. Want in deze oude Hanzestad bevindt zich ons cursuscentrum en daar bent u van harte welkom een proefles mee te doen. U kunt Tai Chi in Deventer in groepsverband maar u kunt ook individuele lessen volgen. Naast het feit dat u hier Tai Chi in Deventer kunt beoefenen bieden we ook cursussen in QiGong. Dit is een meer actieve vorm van stressoefeningen en ontspanningsoefeningen die zeer geleidelijk wordt gedaan om blessures te voorkomen. U kunt er voor kiezen om Tai Chi in Deventer te leren en om daarna of zelfs tegelijkertijd deze andere techniek uit China te oefenen. We adviseren u hier graag over. Mocht u problemen hebben op het werk, thuis of op school en bent u altijd onderhevig aan een flinke portie stress, dan is het tijd om te leren ontspannen. De geestelijke verzorging kan u daarbij helpen. Zeker als de problemen irrationeel van aard zijn en gedragstherapie of een andere vorm veel potentie hebben. Maar om in de toekomst te voorkomen dat deze klachten terugkeren, kunt u preventief Tai Chi in Deventer aanleren.

Volg lessen Tai Chi in Deventer

U wilt Tai Chi in Deventer leren. Hoe gaat u dan te werk?

  • Kijkt u ten eerste even op onze website en lees hier alles over Tai Chi en QiGong.
  • U vindt er diverse oefeningen die u thuis alvast in een prettig verlichte ruimte kunt oefenen.
  • Wilt u de fijne kneepjes van een bepaalde methodiek leren? Dan kunt u aldus een individuele maar ook een doorlopende training bij ons komen volgen. Tevens geven we allerlei cursussen en workshops over bijzondere trainingen, het hele jaar door en ook in omringende plaatsen en steden.

Tijdens de lessen Tai Chi in Deventer leert u om u te focussen op uw ademhaling. Maar dat is nog lang niet alles. U wordt tevens gewezen op uw energieverbruik in de breedste zin van het woord. U leert letterlijk om de efficiëntie van dit verbruik aan te voelen en beter te reguleren. Zoals u wel begrijpt speelt ademhaling en het ontspannen en aanspannen van de spieren in uw lichaam een belangrijke rol. U wordt zich bewust van uw eigen spieren en het feit dat ze misschien wel continu onder spanning staan. De energie wordt dieper in uw spieren, pezen en botten gebracht zodat uw hele lichaam baat heeft bij de oefeningen die u hier tijdens uw lessen Tai Chi in Deventer leert.

Eindelijk stressvrij dankzij deze technieken

Deze lessen Tai Chi in Deventer zijn in principe voor iedereen toegankelijk. We hanteren een zeer lage drempel want we willen u als leek juist wegwijs maken in de geheimen van deze oude kunsten. Misschien hebt u het topsporters weleens zien beoefenen. Want deze oefeningen zijn zeer geschikt als warming up en cooling down tijdens een belangrijke wedstrijd. Probeer alvast een aantal oefeningen uit en kijk even op onze sociale media. Daar kunt u ons op de voet volgen en geven we uiteraard allerlei tips over de juiste poses. Mocht u nog verdere vragen hebben dan kunt u ons via Facebook, via de telefoon en per mail een berichtje sturen. Dan zult u snel leren mediteren in beweging, de ideale ontspanning voor uw lichaam en geest.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn