Sneller schakelen met materiaal van Busch Jager

Vorig jaar heb ik met mijn vader ons huis opgeknapt. We kochten een kluswoning in Rotterdam en moesten de boel helemaal zelf verbouwen. Dat was een behoorlijke klus, maar mijn vader is aannemer en heeft ook ervaring met elektra aanleggen. Dat hielp wel, anders hadden we het denk ik niet helemaal zelf kunnen doen. Vooral elektra ken ik niet goed, daar had ik echt hulp bij nodig. Gelukkig kon hij voor ons een plan maken. We wilden een aantal stopcontacten verplaatsen. De woningen uit de vorige eeuw hebben vaak stopcontacten die midden in de wand zitten. Dat veroorzaakt een boel snoeren die halverwege de wand hangen. We wilden liever contactdozen aan de onderzijde van de wand. Hiervoor hebben we schakelaars van Busch Jager gebruikt. Mijn vader wist dat het materiaal van Busch Jager heel goed is en hij wist ook waar hij het moest bestellen. Uiteindelijk hebben we meerdere schakelaars van Busch Jager besteld via sandervunderink.nl. Het was binnen enkele dagen in huis zodat we er snel mee aan de slag konden. Niets is zo vervelend als je klusplanning aan willen houden maar de juiste materialen niet op tijd krijgen. We hebben meerdere dingen online besteld, maar de materialen van Busch Jager waren altijd op tijd. Andere webwinkels kunnen daar nog wat van leren, als je het mij vraagt.

Busch Jager schakelaars plaatsen

Mijn vader wist als elektrotechnicus goed hoe je schakelaars moet aanbrengen. Het materiaal van Busch Jager is heel gebruiksvriendelijk. Hij heeft mij voor gedaan hoe ik het moest doen. Het was een kwestie van de juiste, kleine schroeven in de schakelaar draaien en deze bevestigen op de goede plek in de muur. Daarvoor moet je de elektradraden vastmaken. Dat heeft hij me ook voorgedaan. Bovendien worden alle spullen van Busch Jager aangeleverd met een kleine handleiding. Je moet wel verstand hebben van elektra, maar dan nog is het eenvoudig om te gebruiken. Ik denk dat ik in het vervolg ook wel zelf schakelaars van Busch Jager zou kunnen plaatsen. Dat is handig. Het scheelt toch geld als je zelf klussen uitvoert. Als ik een elektricien in had moeten huren en het materiaal via hem of haar had moeten bestellen was ik veel duurder uit geweest. Hét voordeel van online bestellen van Busch Jager spullen is voor mij dan ook:

  • Snel in huis
  • Goedkoper dan via een elektricien
  • Kwaliteitsmaterialen
  • Garantie

Zo blijft klussen tenminste leuk. Een huis kopen is immers al duur genoeg en veel mensen verkijken zich behoorlijk op de kosten die bij een verbouwing komen kijken. Wij hebben tenminste een fractie van de kosten bespaard met onze aankoop van Busch Jager spullen.

Bouwmarkt of online bestellen?

De meeste klussers zullen denk ik snel naar een bouwmarkt gaan. Hier betaal je vaak een hogere prijs dan als je online spullen bestelt. Bovendien heeft lang niet elke bouwmarkt goede spullen, zoals van Busch Jager. Doorgewinterde klussers zoals mijn vader weten welke merken de beste zijn en bestellen deze online. Dat zal ik in het vervolg ook doen, bijvoorbeeld via sandervunderink. Hier zijn niet alleen schakelaars te koop maar ook nog andere zaken, zoals meters, verlichting en kabels. Online heb je gewoon meer keuze en kun je heel eenvoudig vergelijken tussen aanbieders. Dat geeft je meer mogelijkheden echt voor de goedkoopste aanbieder te gaan. Ook voor installateurs lijkt het me een stuk handiger online te bestellen. Dan kun je ’s avonds vanaf de bank rustig je voorraad aanvullen met kwaliteitsproducten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn