Snel een goochelaar huren voor ons personeelsfeest

Binnen mijn bedrijf ben ik degene die verantwoordelijk is voor het organiseren van personeelsfeesten en ik kan je vertellen dat dit niet altijd zo leuk is dat als het soms lijkt. Toen mijn baas me het voorstel deed om dit aan mijn takenpakket toe te voegen was ik in eerste instantie heel erg enthousiast. Wat is er nu leuker dan een feest te organiseren voor al je collega’s. ik vind het zelf heerlijk om dingen te organiseren, dus dit lag helemaal in mijn straatje. Ik kwam er echter al snel achter dat het heel moeilijk is om iedereen blij te maken en dat maakt het soms best wel lastig. Voor ons laatste personeelsfeest heb ik dan ook besloten om het over een andere boeg te gooien en iets te doen wat ik nog nooit gedaan had: een goochelaar huren. Zo kwam ik op de website van Rich Magic terecht. Deze goochelaar huren kun je voor uiteenlopende soorten doelen doen:

  • Tafelshow
  • Workshop
  • Podium act

Ik besloot voor ons feest voor deze goochelaar huren en daarbij twee soorten shows te houden. Hiermee zou iedereen vermaakt kunnen worden. Natuurlijk zorgde ik ook voor heerlijke hapjes en drankjes en was er leuke muziek.

Eenvoudig een goochelaar huren

Tijdens het goochelaar huren had ik uitgebreid contact met Rich Magic om te zien wat er allemaal in de aanbieding was. Hierdoor leerde ik dat het een goede combinatie is om eerst een podium act te doen en vervolgens eventueel een workshop aan te bieden. Mensen vinden het fantastisch om tijdens de podium act te zien wat deze goochelaar allemaal kan doen en tijdens de workshop kunnen ze er dan zelf mee aan de slag. Zo was het ook niet voor iedereen de hele tijd een zitfestijn, maar konden ze tijdens de workshop ook aan het werk. Veel mensen waren enthousiast over de goochelaar huren en vonden dat de avond zo perfect ingedeeld was. Ik kan het dus zeker aanraden om te kiezen voor een goochelaar huren en zo je collega’s de tijd van hun leven te geven. Je kunt op de website van Rich Magic meer lezen over hoe je deze goochelaar huren kunt en wat hij allemaal voor shows kan geven. Niet alleen is het de perfecte keuze voor personeelsfeesten, maar ook voor kinderen kan Rich Magic een fantastische show opzetten bijvoorbeeld.

Vier jouw speciale gelegenheid nog specialer

Als jij binnenkort iets te vieren hebt, of het nu een personeelsfeest is of iets compleet anders, kies dan voor een goochelaar huren. Na het zien van de show van Rich Magic kan ik het je zeker aanraden. Ik was er in het begin ook vrij sceptisch over, maar nu ik zijn show gezien heb, ben ik ervan overtuigd dat dit voor iedereen leuk kan zijn. Als volwassene is het gewoon fantastisch om na te denken over hoe de trucs allemaal werken. Maar je komt er eigenlijk zelden achter. Dit geeft het echt een magisch effect. Wil jij dus ook een goochelaar huren voor jouw volgende evenement? Neem dan contact op met Rich Magic. Hij vertelt je graag meer over wat hij voor je kan betekenen en hoe de show gevuld kan worden. Ik heb zijn tafelshow niet gezien, maar ik kan me zo voorstellen dat ook deze zeker de moeite waard is. Op zijn website kun je natuurlijk ook een hoop informatie vinden en als je hier graag meer over wilt weten, dan raad ik je aan om eerst hier een kijkje te nemen. Het zal in ieder geval een fantastische show zijn!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn