Sieraden laten taxeren of verkopen in doetinchem?

Heeft u nog oude sieraden die u kwijt wil? Woont u in de buurt van doetinchem? Wilt u uw sieraden verkopen in doetinchem? Kom nu langs bij juwelier de tijd. Ze taxeren uw sieraden naar waarde, en betalen een goede prijs voor uw oude sieraden, van goud naar zilver en diamanten, ze taxeren al uw sieraden naar hun waarde. Naast het inkopen van uw sierraden verkopen ze ook nog eens echt goud. 

Waarom juwelier De Tijd?

Sieraden verkopen in doetinchem kan het beste bij deze juweliers omdat: 

  • U heeft zekerheid door de ervaring van onze kenners
  • Onze medewerkers hebben specialistische kennis over sieraden en hun waarde, waardoor het product goed tot zijn waarde wordt getaxeerd 
  • De taxatie wordt door deskundigen verricht
  • Er zijn geen kosten verborgen in onze taxatie
  • Geen aankoopverplichting

Als u uw sieraden wil verkopen in doetinchem moet u eerst uw sieraden tot de juiste waarde laten taxeren. Als u een voorwerp wilt verzekeren bijvoorbeeld hoort er een andere waarde bij dan als u het wilt veilen of verdelen onder uw erfgenamen. Een goede omschrijving van uw product helpt ook makkelijker gestolen sieraden terug te vinden. Het wordt aangeraden om na elke 3 jaar uw product opnieuw te laten taxeren. 

U merkt pas als het voorwerp gestolen is of beschadigt is of de verzekering de juiste waarde had. Vaak is dit niet zo. Dit wijst erop dat een groot deel van de mensen onderverzekerd zijn. Daarom bied juwelier De Tijd een goede taxatie aan zodat u niet onderverzekerd bent. De taxatie is een goede schatting van de actuele waarde, nieuwwaarde of vervangingswaarde. 

Als u uw sieraden wilt verkopen in doetinchem wilt u natuurlijk de beste prijs voor uw product. Juwelier De Tijd helpt hierbij zodat u de perfecte prijs voor uw product krijgt, en het product niet voor minder wordt verkocht dan de echte waarde. Onze diverse experts in het vak helpen u graag met uw product te laten taxeren, zodat u de echte waarde weet en het product makkelijker kan verkopen en beter kan verzekeren. 

Waarom een taxatierapport?

Een taxatierapport laten maken voor uw product heeft vele voordelen. Deze voordelen zijn:

  • U kan altijd uw verlies aantonen
  • De waarde ligt vast, dus is er geen discussie mogelijk
  • Een taxatierapport is bindend
  • Het versnelt het proces van de schadeafwikkeling
  • U bent nooit onverzekerd

Wilt u sieraden verkopen in doetichem? Met een taxatierapport weet u altijd de waarde van uw product. De verkoopwaarde en huidige waarde kunnen verschillen, waardoor er onenigheid kan ontstaan met de verzekeraar, en dit leid vaak tot lange discussies. U kan deze discussies met uw verzekeraar voorkomen door een taxatierapport te krijgen, zodat de waarde van uw product altijd vast ligt. Als u het product wil laten veilen of u uw sieraden wilt verkopen in doetichem, krijgt u de beste prijs bij een taxatie. 

Dus wilt u uw sieraden verkopen in doetinchem? Juwelier De Tijd brengt u de beste services aan zonder verborgen kosten, en taxeert uw product tot de beste waarde dankzij onze experts en specialisten in dit vakgebied. Uw product zou nooit meer onderverzekerd zijn en naar zijn waarde worden verkocht. Kom dus nu langs bij Juwelier de Tijd als u uw sieraden wil verkopen in doetinchem. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn