Pennen bedrukken

Onder de relatiegeschenken en promotiematerialen kan pennen bedrukken niet ontbreken. Ook niet in de service van Drukwerkdeal.nl. Bedrukte pennen zijn voor het eigen bedrijf of team te gebruiken, maar ook klanten en potentiele klanten zijn altijd gebaat bij een nieuwe voorraad schrijfwaren. Wanneer ze bedrukte pennen als geschenk kunnen ontvangen, zullen ze deze niet gaan weigeren. Daarom is dit altijd een goede aankoop die je zeker weten kwijt raakt. Drukwerkdeal.nl kan de schrijfwaren voorzien van de bedrukking zoals jij wenst. Uiteraard kan er niet te veel op staan, maar de naam van een organisatie, het logo of een andere boodschap is er zeker mogelijk voor pennen bedrukken. Kies op Drukwerkdeal.nl als eerste het geschikte model die je wilt uitdelen. We denken snel aan balpennen, maar er bestaan allerlei soorten die te maken hebben met de grip of de schrijfwijze. Voor iedere gelegenheid bestaat een soort pen die je kan aanschaffen. In principe zijn alle bedrukte pennen geschikt, maar de promotiepen wordt bijvoorbeeld meer gebruikt voor beurzen en evenementen. De basic en soft grip soorten zijn geschikt om als kantoorartikelen aan te schaffen. Natuurlijk kan je hiervan afwijken. Zo zijn de basic pennen bedrukken leuk voor een evenement, maar met een ECO of Luxe pennenuitvoering val je juist meer op.

Bedrukte pennen, een type voor elke soort

Bij het kiezen voor de soort van bedrukte pennen ben je er nog niet. Drukwerkdeal.nl biedt per soort weer verschillende typen, al verschilt het wel welke soort je kiest voor bedrukte pennen. Sommige soorten zijn maar in een type verkrijgbaar voor pennen bedrukken. Je hebt de volgende keus uit soorten en typen bij Drukwerkdeal.nl:

  • Soft Grip: taille, Bubble, Grip.
  • Basic: trendy, secretaris, stijl, klassiek.
  • Luxe: directeur, design, rond.
  • Touch: zakelijk.
  • Eco: eco.
  • Promotie: chromo, basis, retro, fancy.

Voor pennen bedrukken kan je ook nog verschillende kleuren kiezen. De modellen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en ook dat varieert weer per soort en type. Meestal kies je voor bedrukte pennen een kleur die aansluit bij de huisstijl van een organisatie of de uitstraling van een evenement. Dit vul je aan door een logo, naam of tekst toe te passen bij de pennen bedrukken. Voor bedrukte pennen gebruikt Drukwerkdeal.nl zowel de full color als de PMS-druktechniek. De PMS staat voor Pantone Matching System die geschikt is voor huisstijldrukwerk. Voorafgaand aan de bedrukking worden de kleuren gemengd tot de kleur die afgedrukt moet worden. Bij full color wordt met behulp van de kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) de kleuren benaderd. Het mengen vindt dan bij het pennen bedrukken plaats. Full color is meer geschikt als er foto’s of een ander ontwerp afgedrukt moet worden.

Bepaal de bedrukking

Voor pennen bedrukken kan je kiezen tussen meerdere soorten PMS-druktechnieken. Het kan verschillen per type pen welke mogelijk is voor de bedrukte pennen, dit wordt je gedurende de selectie vanzelf duidelijk. Zo is het mogelijk gebruik te maken van de enkelzijdige 1 PMS-kleur tot aan de enkelzijdige 4 PMS-kleuren. Hoe meer kleuren gebruikt worden, hoe meer kleuren er gemaakt kunnen worden. Kom je er bij de selectie toch niet uit, dan kan je het advies vragen aan een van de specialisten aan de telefoon. Met name de druktechniek is een specialisatie op zich. Dit is iets wat iemand van Drukwerkdeal.nl duidelijk aan je kan uitleggen, om ervoor te zorgen dat je de juiste techniek selecteert. Alleen op deze manier wordt het zeker dat je jouw afbeelding of tekst optimaal laat afdrukken op de bedrukte pennen. Met name als ze gebruikt worden als relatiegeschenk, is het belangrijk dat de boodschap duidelijk zichtbaar is op de bedrukte pennen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn