Op zoek naar verduistering gordijnen?

Verduistering gordijnen geven een romantische en gezellige sfeer aan kamers. Veelal worden ze gebruikt voor residentiële ruimtes, en worden de verduistering gordijnen voor ramen of deuren gehangen. Bij de jaloezieen-fabriek hebben ze een ruime collectie aan verduistering gordijnen zodat  alle kamers in uw huis ‘s nachts verzekerd zijn van de beste verduistering en overdag verzekerd zijn van een luxe en romantische uitstraling. 

Verduistering gordijnen: soorten

Bij de verduisterende gordijnen gaat het om vouwgordijnen. Deze gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende prints en kleuren en kunnen dus helemaal naar eigen wens gekozen worden. Daarnaast kunnen deze gordijnen ook helemaal op maat gemaakt worden waardoor ze perfect in het interieur staan. De soorten gordijnen waar je uit kunt kiezen zijn:

  • Wit 
  • Creme
  • Bloemenprints
  • Streepjes
  • Blaadjes
  • Effen kleuren

Wit

Deze witte gordijnen stralen een rust uit en passen goed bij een licht interieur zonder al te veel poes pas. De kleur van de gordijnen is Dahlia sneeuw en laat weinig licht door. 

Creme

In de kleur crème zijn er verschillende verduistering gordijnen. Hierbij kun je kiezen uit Dahlia crème, Panama havermout, Roderick crème en Panama oester. Al deze gordijnen hebben een crème tint en kan dus naar wens worden gekozen. Ook deze gordijnen zijn mooi als het interieur een rustige uitstraling heeft. 

Bloemen prints

Veelal de verduistering gordijnen hebben een bloemenprint. In combinatie met de vouwgordijnen geeft het een robuuste uitstraling en geeft het veel sfeer aan de kamer. De bloemen kunnen felle kleuren hebben maar juist ook hele zachte pasteltinten. Voor iedereen is er dus wel een gordijn te vinden. 

Streepjes

De streepjes kunnen natuurlijk niet achter blijven. Deze gordijnen hebben verticale strepen in verschillende kleuren. Denk aan pastel of juist wat fellere kleuren. De streepjes hebben verschillende diktes en staan niet symmetrisch. Hierdoor krijgen de vouwgordijnen een erg leuk effect. De achtergrond van de gordijnen is gewoon wit. 

Blaadjes

Naast bloemenprints zijn er ook prints met blaadjes erop. Deze gordijnen geven een net wat rustigere uitstraling dan met bloemen erop en zijn erg geschikt als je toch een klein beetje leven aan je kamer of gordijnen wilt toevoegen. De blaadjes op de gordijnen hebben verschillende vormen en kleuren zodat er altijd wel eentje bij een interieur past. 

Effen kleuren

Voor diegene die niet van prints houdt en wit of crème te saai vindt, zijn er ook andere effen kleuren. Denk aan Dahlia blauw, rood, wijn, groen of grijs maar ook blokjes in het zwart of beige zijn verkrijgbaar. 

De vouwgordijnen

De verduistering gordijnen bestaan uit een bovenbak waarin het controlemechanisme is bevestigd. Daarnaast zit er het stoffen paneel aan bevestigd met de uitgekozen kleur of print naar keuze. En er zijn stangen aan bevestigd zodat de stof netjes het hele oppervlak bedenkt. De vouwgordijnen zijn voorzien van een extra laag stof waardoor er een goede verduistering ontstaat. De meeste verduistering gordijnen zijn gemaakt van polyester waardoor ze makkelijk schoon te houden zijn en makkelijk te reinigen. Door de lage prijzen en de van goede kwaliteit stoffen zijn deze gordijnen perfect voor kamers op het zuiden of kamers waarbij het natuurlijke licht moet worden gereguleerd. De verduistering gordijnen van jaloezieen-fabriek.nl zijn tevens op maat te maken waardoor ze geschikt zijn voor elk raam of deur in huis. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn