Op avontuur met de busreizen in Frankrijk

Wilt u dit jaar op vakantie naar Frankrijk, maar heeft u geen zin om zelf te rijden en alles te regelen. Dan maken ze het u bij effeweg.nl heel makkelijk! Hier bieden ze volledig verzorgde busreizen in Frankrijk aan. Het enige wat u hoeft te doen is het boeken van de reis via de website en dan op tijd bij het ophaalpunt zijn. Acht dagen lang wordt u dan meegenomen door een ervaren buschauffeur die tevens uw reisleider is. Met een kleine groep mensen die zo’n reis altijd gezellig maken heeft u acht dagen lang de tijd van uw leven waarin u prachtige plaatsen en bezienswaardigheden ziet die het land te bieden heeft. Met de busreizen in Frankrijk kunt u kiezen uit verschillende bestemmingen.

  • Côte d’Azur, Nice en Saint Tropez
  • Lourdes en Pyreneeën
  • Normandië

Heeft u altijd al een van deze plekken willen bezoeken? Dan is dit uw kans om dat te doen met een leuke groep mensen en een reisleider die u een hoop kan vertellen over de uitlopende plaatsen die u zult bezoeken tijdens de reis. Met busreizen in Frankrijk heeft u gegarandeerd een goede tijd en gaat u prachtige dingen zien. Wat wilt u nog meer uit een vakantie halen? Deze busreizen in Frankrijk zijn bijvoorbeeld ideaal als u niet alleen op reis wilt gaan, maar geen partner of vrienden heeft waarmee u op vakantie kunt gaan. Deze reizen worden vaak geboekt door mensen die graag alleen in een groep reizen. Het is een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen, maar er is ook genoeg ruimte om dingen alleen te ondernemen wanneer u daar behoefte aan heeft. Bij effeweg.nl vinden ze het belangrijk dat u een geweldige reis beleeft. Zij zorgen er voor dat de reis goed is opgezet en dat u alle hoogtepunten van de bestemmingen waar u heen gaat te zien krijgt. Maar natuurlijk is er ook genoeg ruimte in het programma om zelf dingen te doen. Een middagje shoppen bijvoorbeeld of misschien wilt u wel naar dat ene hoogtepunt dat net niet op het programma staat. De vrijheid is er om dit alsnog te doen.

Goede accommodatie bij de busreizen in Frankrijk

De reis die u boekt is volledig verzorgd. U wordt met de bus naar de bestemming gebracht en er is een programma voor u opgezet waarmee u iedere dag wel een leuke activiteit gaat ondernemen. Ook de accommodatie is voor u geregeld en afhankelijk van wat voor reis u boekt is dit inclusief ontbijt of zelfs alle maaltijden. Omdat u overdag vaak onderweg bent wordt er bij de meeste busreizen in Frankrijk voor gekozen om het halfpension te boeken. U slaapt dus in een fijn hotel en kunt ’s ochtends heerlijk wakker worden om vervolgens aan te schuiven bij het ontbijt. Wanneer u de busreizen in Frankrijk op de website bekijkt kunt u meteen zien bij welke accommodatie u zult overnachten. Is het voor u dus belangrijk waar u slaapt tijdens de busreizen in Frankrijk? Dan raden we u zeker aan om hier een kijkje te nemen. Wanneer u bijvoorbeeld kijkt naar de excursiereis van acht dagen naar Côte d’Azur, Nice en Saint Tropez, dan zult u zien dat u tijdens deze reis in een hotel in Le Cannet verblijft. Het openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand, wat handig is voor als u zelf eventueel iets wilt ondernemen. Wilt u even weg tijdens de avond? Dan is dat dus geen probleem. Er is een restaurant met een prachtig uitzicht, een gezellige bar, terras en u kunt ook heerlijk ontspannen in de grote lounge, inclusief televisie en internationale kranten. Zo kunt u tijdens de busreizen in Frankrijk toch ook nog op de hoogte blijven van wat er in de wereld gebeurt. Wat kunt u nog meer verwachten? Een verwarmd zwembad met zonneterras is klaar om door u gebruikt te worden. In de kamer zelf heeft u een douche of bad, airconditioning, telefoon en een tv. Neem jij een zware koffer mee tijdens de busreizen in Frankrijk? Dit hotel is uitgerust met een lift!

Gevarieerd programma met de busreizen in Frankrijk

Tijdens de busreizen in Frankrijk wordt er natuurlijk gezorgd voor een goed programma. U ziet de mooiste bezienswaardigheden uit de omgeving en u hoeft zich geen moment te vervelen. Op de website kunt u bij iedere reis zien wat het programma precies is. Daarin wordt u dus begeleid door uw buschauffeur die tevens uw reisleider is. Hij of zij zal u meer vertellen over de dingen die u bezoekt en zo krijgt u dus veel meer inzicht dan wanneer u deze reis alleen zou ondernemen. Veel mensen kiezen ook daarom voor de busreizen in Frankrijk. Niet alleen de reis is goed en volledig georganiseerd, u leert ook veel meer over de omgeving dan dat u zou doen wanneer u in uw eentje er heen zou gaan. De busreizen in Frankrijk bieden u dus veel meer dan alleen maar een goed georganiseerde reis. U leert meer over de omgeving en het is de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen. Zeker wanneer u niemand heeft om mee op vakantie te gaan is dit een ideale oplossing. Tijdens de busreizen in Frankrijk verblijft u op tweepersoonskamers, maar wanneer u dat niet prettig vindt kunt u voor een kleine meerprijs kiezen voor een eenpersoonskamer. De keuze hierin is geheel aan u. Deze reis is er om u een goede tijd te laten hebben!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn