Onze oude kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen

Wij hadden thuis een aantal slechte kozijnen en hebben besloten om in een keer alle kozijnen thuis te vervangen. Wij hadden altijd houten kozijnen, maar die moet je goed onderhouden, anders gaat de beschermende verflaag weg en het hout rotten. Na verloop van tijd moet je kozijnen vaak toch vervangen, want ze hebben nu eenmaal een beperkte levensduur. Wij hadden onze kozijnen al vele jaren en wij wisten dat wij ze niet lang meer konden gebruiken. Na de laatste controle maakten mijn vrouw en ik de keuze om nieuwe kozijnen te kopen en wij kozen voor kunststof kozijnen. Wij zochten een bedrijf die alles bij ons thuis kon plaatsen en besloten om voor Benitech.nl te gaan. Wij hadden veel goede beoordelingen over dit bedrijf gelezen en zij konden de klus voor een goede prijs doen. Wij wisten al jaren dat wij uiteindelijk de kozijnen moesten laten vervangen, want je weet dat dit nodig is na zoveel jaar. Er zaten al houten kozijnen in het huis toen wij het kochten en destijds zagen zij er nog goed uit. Maar ondertussen wonen wij al bijna vijftien jaar in dit huis en dan weet je dat de houten kozijnen hun beste tijd hebben gehad. Mijn vrouw en ik wilden graag een goede beslissing maken en besloten om ons in te lezen in de verschillende tussen houten en kunststof kozijnen. Het vervangen van kozijnen is niet goedkoop en je weet dat je er ongeveer twintig jaar mee moet doen, daarom wilden wij een goede keuze maken. Na diverse afwegingen, leek het ons beter om voor kunststof kozijnen te kiezen. Deze kozijnen hebben minder onderhoud nodig, isoleren goed en zijn erg sterk. Tegenwoordig zijn kozijnen van kunststof bijna niet meer te onderscheiden qua uiterlijk met houten kozijnen, dus voor het uiterlijk maakte het ook niet uit

Welk bedrijf kan de kunststof kozijnen voordelig plaatsen?

Wij besloten om samen op zoek te gaan naar bedrijven waar wij kozijnen konden kopen en die de kozijnen direct konden plaatsen. Wij hadden een aantal bedrijven vergeleken en hadden diverse positieve reviews gelezen over Benitech. Dit bedrijf is gespecialiseerd in kunststof kozijnen en wij zagen dat wij bij hun gespreid konden betalen. Wij namen contact op met het bedrijf en iemand kwam langs om ons huis te bekijken. Wij hadden een gesprek over wat er allemaal gedaan moest worden en bespraken de prijs. Wij waren erg tevreden over de kosten en besloten om voor dit bedrijf te kiezen.

Alle kozijnen vervangen in huis

Vorige maand kwamen de mannen van Benitech langs om nieuwe kunststof kozijnen te plaatsen in het hele huis. Het was een flinke klus, maar zij werkten hard door en waren snel klaar. De nieuwe kozijnen zien er mooi uit en hierdoor ziet ons huis er ook weer beter uit. Wij zijn erg blij met onze keuze voor Benitech en raden dit bedrijf aan voor het plaatsen van kunststof kozijnen.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in kozijnen van kunststof
  • Bij dit bedrijf kan je gespreid betalen
  • Wij waren tevreden over de eindprijs
  • Ons huis ziet er weer mooi uit met de nieuwe kozijnen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn