Onze knijpdouche is binnenkort leverbaar

Een knijpdouche is een type kraan waarmee u water kunt spuiten onder een tamelijk hoge druk. Niet om brand mee te blussen, maar eerder om de afwas mee schoon te maken. Zwaar aangekoekt vuil zal met een knijpdouche moeiteloos verdwijnen als sneeuw voor de zon. Maar ook om snel borden af te spoelen en pannen te reinigen voordat ze in de afwasmachine verdwijnen. Het zijn bekende voorbeelden van de knijpdouche die u daarom in restaurants, spoelkeukens van een keur aan instellingen en natuurlijk in cafés tegenkomt. Er zijn al vele voorwaarden en keurmerken waar uw instelling dan wel bedrijf aan moet voldoen. Maar het belangrijkste is misschien nog wel de legionella preventie. Werkt u erg veel met water? En dan hebben we het niet enkel over afwassen maar ook over douchen en schoonspuiten? Denk aan hotels, ziekenhuizen of een bloemenwinkel. Dan gelden er nog strengere regels. En laten we de waterzuiveringsinstallaties niet vergeten. Natuurlijk heeft een dergelijke installatie niet een knijpdouche van radasafe.nl nodig, maar alle andere genoemde voorbeelden doen er absoluut goed aan om hierin te investeren. Het is natuurlijk niet zo dat deze bacterie vanzelfsprekend binnen uw bedrijf voorkomt. Bij lange na niet. Maar als het bedrijf een tijdje dicht gaat vanwege vakantie en er bevinden zich geen filters in uw kranen en douches, dan is er wel degelijk een verhoogd risico als u weer aan het werk gaat. Natuurlijk helpt het wel redelijk als u de kranen een tijdje openzet en er heet water uit laat stromen, maar in het bassin kan deze bacterie zich bij stilstaand water akelig snel voortplanten. Met alle gevolgen van dien! Dankzij een knijpdouche van Radasafe bent u in ieder geval te allen tijde beschermd dus neem vooral even een kijkje op de website.

De knijpdouche is zeer geschikt voor de spoelkeuken

U kunt de knijpdouche tot op heden nog niet bestellen hoewel dit binnen enkele weken wel degelijk mogelijk zal zijn. Het is één van de vele beschermende producten tegen deze gevreesde bacterie die we kunnen leveren. Zo verkopen we naast deze knijpdouche ook een anti legionella douchekop en kunt u van de diverse producten ook allerlei filters bestellen. Zo zult u na verloop van tijd de filters moeten vervangen om een optimale bescherming te kunnen blijven garanderen. Bij de douchekop is dat bij normaal gebruik eens in de twee maanden en dat is al snel 3 maal zo vlug als de concurrent. De knijpdouche verzekert u ervan dat u ondanks de aanwezigheid van deze bacterie, hetzij in grote hetzij in kleine hoeveelheden, uw bezoekers en personeel nooit kunt besmetten. Overigens kan het geen kwaad om zo nu en dan een professioneel in te huren om te kijken naar de hoeveelheid dat in het drinkwater aanwezig is. Dan zijn er eenvoudige maatregelen te treffen. Doet u dat niet, dan kan men zeker zonder aanwezige bescherming ernstig ziek worden. Afhankelijk van de weerstand varieert dat van een lichte verkoudheid tot de gevreesde en vaak fatale veteranenziekte.

Ook in horecagelegenheden mag natuurlijk geen uitbraak ontstaan

Laat het niet zover komen dat u tijdelijk moet sluiten vanwege een ernstige uitbraak. Voorkomen is vanzelfsprekend altijd beter dan genezen, zeker als het gaat om de Legionella bacterie dan wel een andere bacterie die veel voorkomt zoals Salmonella. Afijn, hopelijk neemt u eens contact met ons op als u graag iets meer wilt weten over onze knijpdouche dan wel onze andere producten:

  • Belt u daarom met onze klantenservice,
  • Of vul nu direct het online contactformulier in,
  • Uiteraard staat het u ten slotte ook vrij om even een e-mail te sturen.
  • Bekijk snel de website https://radasafe.nl/
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn