Ongediertebestrijding voor de schuur van mijn moeder

Een paar weken geleden was ik bij mijn moeder thuis aan het opruimen. Mijn moeder gaat langzaam achteruit en kan steeds minder doen. Mijn zus en ik proberen haar zo veel mogelijk te helpen, maar ze heeft eigenlijk constante begeleiding nodig. Daarom hadden we haar ingeschreven voor een verzorgingstehuis en daar kan ze over een paar maanden in. We vinden het een fijn idee dat ze zelfstandig kan wonen, maar dat er wel altijd iemand is die haar kan helpen. Mijn zus en ik komen vaak bij haar langs, maar hebben ook allebei een eigen gezin. Het leek mij alvast een goed idee om bij mijn moeder op te ruimen, zodat de verhuizing over een tijdje wat gemakkelijker gaat. Mijn moeder is iemand die veel spullen heeft opgeslagen, omdat ze niets weg wil gooien. Dat kan erg handig zijn, maar mijn moeder was er een beetje in doorgeslagen. Er waren verschillende dozen die ik in een keer kon weggooien. Ik was al een keer eerder met opruimen begonnen en deze keer had ik het laatste afgemaakt. Voordat ze gaat verhuizen zullen we waarschijnlijk nog meer weggooien, maar nu hebben we het meeste gehad. Vlak voordat ik wegging besloot ik ook in haar schuur te kijken. Ik was daar al jaren niet meer geweest en blijkbaar mijn moeder ook niet. Het stond daar vol met dozen met allemaal spullen, zoals boeken en kleding. Het probleem was alleen dat alles nat was geworden en daardoor was het gaan stinken en dit trok allemaal ongedierte aan. Toen ik een van de dozen aan de kant schoof, zag ik allemaal zwarte insecten en muizen. Misschien dat er nog allemaal etensresten in de dozen zaten, of iets anders wat de dieren aantrok. Ik vind het geen probleem om de schuur op te ruimen, maar niet als het helemaal vol zat met ongedierte. Het leek mij verstandig om ongediertebestrijding te bellen om alle dieren te verjagen. Nadat de ongediertebestrijding was geweest, wilde ik wel de schuur leegmaken.  

Beestjeskwijt.nl hielp ons met de ongediertebestrijding

Ik ging op zoek naar een bedrijf dat kon helpen met de ongediertebestrijding en kwam de website van beestjeskwijt.nl. Ik las hier veel over de verschillende plagen en belde het nummer om iemand van de ongediertebestrijding langs te laten komen. Ze vroegen me waar we last van hadden, maar aangezien ik het idee had dat er meerdere beesten waren, gaf ik dat ook aan. Wat voor beesten wist ik niet, maar dat was geen probleem, ze zouden zelf gaan kijken. Ik maakte een afspraak voor een aantal dagen later, omdat ik graag zelf aanwezig wilde zijn wanneer de de ongediertebestrijding langs zou komen. Gelukkig had ik een vrije dag, zodat ik kon helpen.

Snel van de dieren af

Een paar dagen later kwam er iemand van de ongediertebestrijding langs, het was een erg vriendelijke jonge man. Ik liet hem de schuur zien en vertelde hem wat ik had gezien. Hij zou zelf even kijken, zodat hij goed kon inschatten waar we last van hadden. Hij ging daarna direct aan de slag en een paar uur later was hij klaar. Hij raadde ons aan om een aantal dagen te wachten en dan weer te inspecteren. Maar toen ik weer keek leek het probleem al verholpen, want ik zag niets meer. Ik zal volgende week verder gaan met het opruimen van de schuur, maar voel me daar nu een stuk veiliger. Voor ongediertebestrijding bezoek je beestjeskwijt.nl

  • Ze kunnen helpen met verschillende soorten ongedierte
  • Kunnen al snel langskomen voor bestrijding
  • Ze hebben echte vakmensen werken
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn