Naar de jeugdtheaterschool

Ben je rond de 16 jaar of net iets ouder en zou je graag willen leren toneelspelen? Wordt er altijd al tegen je gezegd dat je veel talent zou hebben en wil je hier wel iets mee gaan doen? Denk dan eens aan de jeugdtheaterschool. Deze bevindt zich in Amsterdam en wie weet is dit wel bij jou om de hoek. Dus heb je acteertalent of denk je dit te hebben? Wil je hiermee verder, nadat je je examen hebt gehaald of gewoon tijdens je schooltijd? Bij ons kan het allemaal. De jeugdtheaterschool kent vele richtingen en mogelijkheden die er allemaal op gericht zijn om jongeren het toneel op te krijgen. Althans, als het gaat om jongeren met enige affiniteit natuurlijk. Want dit is wel nodig. En als je talentvol bent, dan is het zonde om hier niets mee te gaan doen. Want zeg nou zelf, je hebt toch een bepaalde roeping? Twijfel daarom ook niet langer en neem vandaag nog een kijkje op toneelhuisamsterdam.nl om te lezen of de jeugdtheaterschool iets voor jou is. We nemen voor het gemak maar even aan van wel, want anders was je vast niet op deze pagina terecht gekomen. Snuffel dus vooral eens rond op onze site. En wij hopen je binnenkort al te mogen begroeten tijdens een opleiding of cursus. Graag tot gauw!

De jeugdtheaterschool is er voor jongeren die toneel willen leren spelen

Toneelspelen kan gewoon thuis, met broers en zussen, terwijl er een stukje voor de ouders in wordt gestudeerd. Ook kan het op de middelbare school, tenminste, als er een toneelclubje is. Maar als je echt wilt groeien, dan kun je het beste naar de jeugdtheaterschool komen. Hier kunt je namelijk echt de fijne kneepjes van het vak gaan leren. Je bent dan ook samen met gelijkgestemde mensen, die ook het toneelvak in willen. Bovendien heb je echt partij aan hen, wat je allicht op school of thuis niet hebt. Tenzij je natuurlijk nog familieleden hebt met talent. Maar zij kunnen dan natuurlijk ook mee komen naar de jeugdtheaterschool. Klinkt dit je nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou je eerst toch nog wel even willen weten hoe de vork nou precies in de steel zit als je naar de jeugdtheaterschool gaat? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op door:

  • Een telefoontje te plegen naar Toneelhuis Amsterdam
  • Een e-mail te sturen, met daarin je vraag
  • het contactformulier op onze site in te vullen.

In alle gevallen ontvang je zo spoedig mogelijk een reactie van ons, zodat je weet wat je van de jeugdtheaterschool kunt verwachten en een definitieve beslissing kunt nemen. Wij horen graag van je!

Leren van ervaren acteurs en regisseurs

Op de jeugdtheaterschool worden de toneellessen verzorgd door vakmensen. Dit zijn acteurs en regisseurs met veel ervaring. En die delen zij graag met jou, om uiteindelijk het stokje over te kunnen dragen aan de volgende generatie. En dat ben jij! Dus waar wacht je nog op? De wereld ligt aan je voeten. Bij ons komen ongeveer 200 leerlingen per jaar die het vak willen leren. Je volgt de opleiding dan samen met jongeren uit Nederland en België, wat wel zo gezellig is. Dus is het je bedoeling om verder te komen, je ambities achter na te gaan, maar bent je bijvoorbeeld niet toegelaten op een van de HBO opleidingen in ons land? Kom dan naar de jeugdtheaterschool van Toneelhuis Amsterdam. Wij kunnen je verder scholen, zodat je uiteindelijk kunt doen wat je wilt. Verder leren of direct het toneel op gaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn