Mok bedrukken

Bent u op zoek naar een prachtig persoonlijk cadeau, waarvan er eigenlijk maar één bestaat? Kijk dan eens naar de vele producten die u bij PrachtigKado.nl kunt laten bedrukken. Hiermee heeft u direct een persoonlijk cadeau, waarmee u geheid indruk maakt. Of het nou gaat om een schort, slippers, een strandlaken of een sleutelhanger, bij PrachtigKado.nl vindt u het allemaal. En met onze 24 uur service heeft u uw bestelling binnen een werkdag in huis, mits u voor 16:00 uur besteld. Wat u dus ook wilt laten bedrukken, bij PrachtigKado.nl bestelt u het gemakkelijk en snel!

Ook voor een mok bedrukken naar PrachtigKado.nl

Wij bieden veel populaire producten aan die u kunt laten bedrukken. Een van onze populairste producten zijn de mokken die u kunt laten bedrukken. Een mok laten bedrukken is eigenlijk een ideaal cadeau, want een mok is een echt gebruiksvoorwerp. En door dat u de mok laat bedrukken zal de ontvanger er altijd aan worden herinnerd wie hem de mok heeft gegeven en waarom. U kiest uiteraard zelf wat u op de mok laat bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor een mooie foto, die u met uitstekende kwaliteit op de mok kunt bedrukken. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een mooie herinnering delen, of een andere mooie foto. Het mooie aan zelf een mok bedrukken is dat u natuurlijk zelf kunt kiezen wat u op de mok zet, of dat nu een prachtige natuurfoto is of een simpele selfie. U kunt bij PrachtigKado kiezen uit verschillende modellen mokken om te laten bedrukken. Zo heeft u onder andere keuze uit:

  • Een mok met rondom een foto
  • Een mok met naam
  • Een Senseo mok met foto
  • Een foto gedrukt op een mok met een gekleurde rand en oor
  • Een mok in voetbalthema, bedrukt met foto
  • Een metalen mok

U heeft dus een ruim keuze, afhankelijk van uw voorkeur en wat u zelf mooi vindt. Een populaire optie is onze rondom bedrukbare mok, die u dus kunt bedrukken met een foto die helemaal om de mok loopt. U heeft dus veel ruimte op de mok om te bedrukken en u kunt dus bijna al uw foto’s plaatsen op deze mok en dat maakt deze mok dan ook zo populair. De mok is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar wij hebben gemerkt dat wit toch de populairste optie is gebleken. De kleur wit combineert goed met bijna alle soorten bedrukkingen, of het nou gaat om een foto, een logo of gewoon een naam en is daarom altijd een goede keuze.

Van alles op uw mok laten bedrukken

Maar er zijn dus ook andere opties, zoals uw naam op een mok bedrukken in verschillende interessante lettertypes, wat gemakkelijk kan via onze website. Ook kunt u kiezen uit andere modellen mokken, zoals een mok met een kleurcontrast op de rand en het oor, voor een speels effect, dat u bijvoorbeeld kunt combineren met de kleur van uw logo. Naast dat u een foto kunt laten bedrukken op een mok kunt u bij PrachtigKado er ook voor kiezen om een tekst of logo te laten bedrukken. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een aantal mokken laten bedrukken voor gebruik op uw bedrijf, of om te gebruiken als relatiegeschenk. Er is van alles mogelijk bij PrachtigKado, dus vraag eens een offerte aan! Naast dat u een mok kunt laten bedrukken bij PrachtigKado hebben wij ook een ruim assortiment andere producten die u kunt laten bedrukken. Als u bij ons besteld voor 16:00 dan wordt uw bestelling de volgende dag bij u thuisbezorgd, en als u voor meer dan 75 euro besteld dan is verzending zelfs gratis.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn