Minerale make up is beter voor je lichaam

Meer en meer worden we ons er van bewust dat het belangrijk is om ons lichaam zorgvuldig te behandelen. We nemen hiervoor ook verschillende stappen, maar er zijn maar weinig vrouwen die zich realiseren dat minerale make up ook een goede optie is voor een gezondere leefstijl. Om gezond te blijven richten we ons meestal eigenlijk voornamelijk op hoeveel we bewegen en op wat we eten. We sporten met regelmatig en in ons boodschappenwagentje stoppen we zo veel mogelijk onbewerkte etenswaren, voedsel met zo weinig mogelijk toegevoegde zaken. In dit rijtje zouden minerale make up en verzorgingsartikelen ook moeten staan. We staan er veel te weinig bij stil dat onze huid een van de grootste organen is en dat we ook op die manier stoffen op kunnen nemen. Smeer je iets op je huid, dan zal dit via de poriën naar binnen gaan en zo in je lijf terecht komen. Het is dan natuurlijk van groot belang dat daar geen schadelijke stoffen bij zitten. Als je de ingrediëntenlijst van regulieren verzorgingsartikelen en cosmetica bekijkt, dan zul je daar waarschijnlijk van schrikken. Minerale make up van Pavez kun je echter met een gerust hart gebruiken.

Voordelen van minerale make up

Wat zijn nu de kenmerken van minerale make up en de voordelen ten opzichte van de reguliere varianten? Minerale cosmetica wordt enkel gemaakt van mineralen die in onze aarde te vinden zijn en is daarmee dus volkomen natuurlijk. De hoogste kwaliteit krijg je als de mineralen op de juiste manier vermalen worden en verwerkt worden tot make up. Het heeft een luchtige structuur en voelt dus niet zwaar aan op je gezicht, wat met sommige reguliere foundation bijvoorbeeld wel het geval kan zijn. Minerale make up biedt als voordeel dat het:

  • volkomen natuurlijk is, het is volledig gemaakt van natuurlijke mineralen
  • een goede dekking geeft, zonder dat het zwaar aanvoelt
  • geschikt is voor de gevoelige huid
  • geen dierlijke ingrediënten bevat en dus geschikt is voor veganisten
  • niet getest is op dieren
  • geen parabenen, talk, dimethicone en bismuth oxychloride bevat

Door al deze eigenschappen is minerale make up dus echt voor iedereen geschikt. Ook als je huid erg gevoelig is en als je veganistisch leeft, je kunt dit altijd gebruiken. Ook voor het milieu is het gebruik hiervan een aanrader, aangezien er op deze manier geen schadelijke stoffen in het riool terecht komen.

Pavèz biedt ruime keus natuurlijke cosmetica

Nu is het natuurlijk zo dat je minerale make up niet zomaar in de lokale drogist kunt vinden, zij verkopen immers over het algemeen enkel de synthetische varianten van de grote merken. Hoe kom je hier nu wel aan, waar kun je het wel kopen? Het merk Pavèz heeft een uitgebreide collectie op dit gebied en je kunt hun producten heel eenvoudig online bij hen bestellen. Zij bieden echt alles wat jij nodig hebt op het gebied van minerale make up, het is dus niet zo dat jij opeens minder te kiezen hebt. Of jij nu enkel een eyeliner en mascara gebruikt, of dat jij juist een volledige make-up draagt, van foundation tot lippenstift, zij hebben echt alles wat je nodig hebt in hun collectie. Je kunt bij hen bovendien niet enkel cosmetica vinden, ook op het gebied van andere verzorgingsproducten bieden zij een ruime keus. Gezichtscrème, zonnebescherming en shampoo zijn slechts een paar voorbeelden van de natuurlijke verzorgingsproducten die zij in hun collectie hebben. Daarnaast hebben zij ook heerlijke geurtjes te bieden en voor mannen speciale mannencosmetica. Wil jij overstappen op het gebruik van minerale make up, dan zijn de producten van Pavèz dus een aanrader! Lees meer

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn