Mijn vaste schoonheidssalon in Tilburg

Mijn vaste schoonheidssalon in TilburgIk kom echt al tijden met veel plezier bij Beauty Hair Free Schoonheidsinstituut. Dit is echt mijn favoriete schoonheidssalon in Tilburg. Ze hebben een brede keuze aan behandelingen en daarbij word ik altijd heel prettig geholpen door Feyza, de eigenaresse. Ze weet inmiddels precies wat ik prettig vind en dat is juist zo fijn aan een vaste schoonheidssalon. Dat heb ik met mijn kapper ook, als je eenmaal ergens vaker komt en ze weten hoe jij wilt dat ze je haar doen of in dit geval je behandelingen, dan hoef je eigenlijk geen woord te zeggen en kunnen ze zo met je aan de slag.

Wat ik bij de schoonheidssalon in Tilburg laat doen

Ik ben via beautyhair-free bij deze schoonheidssalon in Tilburg terecht gekomen, toen ik op zoek was naar iemand die mij kon helpen met wimperextentions. Ik heb vrij korte wimpers van mijzelf en vind het erg mooi om een echte Hollywood-glamour look te hebben, vooral op feestjes. Mijn schoonheidssalon in Tilburg weet precies waarom ik wimperextentions wil hebben.

  • Het ziet er uit alsof het mijn echte wimpers zijn
  • De wimpers zijn voller en langer
  • Ik hoef nooit mijn mascara bij te werken
  • Ze blijven vier weken zitten
  • Ik kan er alles mee, ook naar de sportschool, ermee douchen en ermee slapen

Dit scheelt mij zoveel tijd en het is echt heel erg mooi. Je kunt precies aangeven welke lengte, dikte en welke curve je wilt hebben, maar inmiddels weten ze bij mijn schoonheidssalon in Tilburg precies welke wimpers ik wil hebben. Elke keer als ik een afspraak heb, maak ik meteen een nieuwe afspraak voor vier weken later en dan ben ik altijd verzekerd van mooie wimpers. Geweldig toch? Daarnaast combineer ik deze afspraak ook nog wel eens met andere behandelingen. Ik heb bijvoorbeeld weleens eerst een ontharingsbehandeling gedaan en vooral de lasterontharing is mij erg goed bevallen. Ik ben daarmee begonnen met mijn bovenlip. Ik heb een donkere huid en donker haar en als nadeel dat ik best wel zichtbare lichaamsbeharing heb van mijzelf. Ik heb het altijd wel heel goed weten bij te houden, maar het is echt zo’n gedoe. Feyza heeft me toen eens verteld hoe zij te werk gaat met de laserbehandelingen en ze gaf daarbij ook aan dat ze dit regelmatig doet. Ik ben dus niet de enige en voelde me daardoor wat minder opgelaten toen we het er samen zo over hadden. Inmiddels heb ik bij mijn schoonheidssalon in Tilburg dus mijn boven lip laten doen en mijn oksels. Ik ben nu ook aan het overwegen om mijn armen en benen te laten doen. Volgens mij kun je ook zelfs je bikinilijn laten doen, dus dat is ook nog wel een overweging waard.

Een mooiere huid

Wat ik sowieso wel al vaak heb laten doen is een huidbehandeling bij mijn schoonheidssalon in Tilburg. Dit noemen ze daar dermalogica facemapping. Ik kende het niet, maar Feyza heeft me ook hier eens meer over verteld. Het is een behandeling die wordt aangepast op jouw huid en wat die nodig heeft op dat moment. Zo kun je erg goed, heel gericht je huid laten behandelen en bij de schoonheidssalon in Tilburg hebben ze hier twee behandelingen voor: De MicroZone Treatment en De Dermalogica All-In Treatment. De MircroZone Treatment is een korte behandeling van 25 minuten waarbij huidproblemen op een specifieke zone van je huid worden aangepakt Bij de All-In Treatment van 75 minuten wordt een huidanalyse gemaakt, volgt een peeling, het verwijderen van onzuiverheden, een masker een massage, en bescherming tegen de zon. Dit is heerlijk, je voelt je echt als herboren na deze behandelingen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn