Mijn ex weigert erkenning van ons kind

Een scheiding gaat niet altijd van een leien dakje. Helaas was dit ook in ons geval aan de orde. Ik was het namelijk al geruime tijd zat met mijn partner en vandaar dat ik op een gegeven moment van hem wilde scheiden. Dat ging echter niet zomaar omdat mijn ex daar helemaal niet op gerekend had en ook wilde hij helemaal niet scheiden. Dat bracht dus allerlei problemen met zich mee. Het heeft daarom ook lang geduurd voordat wij eindelijk van elkaar konden gaan scheiden. Toen was de ellende echter nog niet voorbij. Mijn ex besloot namelijk om mij het leven zo zuur mogelijk te maken. Helaas betrok hij ook ons kind daarbij en dat is iets waar ik grote moeite mee had. Mijn ex weigert erkenning van ons kind en dat heeft mij nu al meerdere keren behoorlijk in de problemen gebracht. Ik wil bijvoorbeeld graag een nieuw paspoort voor ons kind aanvragen, maar mijn ex weigert erkenning van ons kind. Dat betekent dus dat het voor mij niet mogelijk is om deze procedure af te ronden. Ik kan namelijk wel van alles willen, maar mijn ex weigert erkenning van ons kind. Dat betekent dat ik iedere keer weer tegen een muur aanloop want alhoewel ik overal mijn best voor doe, kom ik geen stap verder. Ik wil wel, maar mijn ex weigert erkenning van ons kind. Vandaar dat ik op een gegeven moment maar eens ben gaan kijken welke mogelijkheden er nog allemaal waren om iets aan deze nare toestand te kunnen doen. Het is namelijk zo dat ik van mensen in mijn omgeving had gehoord dat er ook nog andere mogelijkheden waren om dergelijke zaken aan te gaan. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een goede advocaat. Ik heb haar verteld dat ik mijn kind zijn paspoort wilt verlengen, maar mijn ex weigert erkenning van ons kind. Ik kreeg te horen dat er in dat geval veel te regelen valt.

Ik wil bepaalde zaken regelen, maar mijn ex weigert erkenning van ons kind

Toen ik op het internet ging kijken naar mogelijkheden om een zaak tegen mijn ex aan te spannen, kwam ik op een gegeven moment terecht op de site van Vervangende-Toestemming-Zaken. Deze site kende ik niet, maar ik had meteen in de gaten dat ik hier heel veel interessante informatie zou kunnen vinden. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken wat ik hier kon vinden aan nuttige gegevens. Ik wilde namelijk een paspoort voor mijn zoon aanvragen, maar mijn ex weigert erkenning van ons kind. Dat betekent dus dat ik voortdurend voor dichte deuren kom te staan, want ik wil het allemaal wel regelen, maar mijn ex weigert erkenning van ons kind. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken wat de mensen van Vervangende-Toestemming-Zaken.nl voor mij konden doen. Ik vond het heel prettig om te merken dat zij heel veel voor mij konden doen. Ik heb heel duidelijke uitleg gekregen over de procedures die wij konden opstarten en het was voor mij dan ook meteen duidelijk dat ik een goede zet had gedaan door hen in te schakelen.

Mijn probleem is inmiddels opgelost

Inmiddels hebben wij de zaak tegen mijn ex aangespannen en dit heeft tot goede resultaten geleid. Daar ben ik erg blij om omdat ik nu eindelijk het paspoort van mijn zoon kan aanvragen en hem mee kan nemen op vakantie. Kortom:

  • ik ben heel goed geholpen door dit kantoor
  • ik heb bereikt wat ik wilde bereiken
  • mijn ex heeft nu minder inspraak in de situatie rondom mijn zoon

Kijk snel even op Vervangende-Toestemming-Zaken.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn