Met autopoets in Terneuzen wordt uw auto uw visitekaartje

Uw auto poetsen kan soms veel tijd in beslag nemen. Tijd die u liever niet kwijt bent aan met uw tuinslang en een emmertje met sop buiten in de kou te staan. Met Auto Clean Extra, uw autopoets in Terneuzen bent u daar in een klap vanaf. U hoeft uw auto alleen maar naar onze autopoets in Terneuzen te rijden, waar wij al het werk voor u doen. Autopoets Terneuzen zorgt er tevens voor dat uw auto weer het visitekaartje van het bedrijf wordt en dat u als zakenman of zakenvrouw serieus genomen wordt. Bekijk daarom snel wat onze autopoets Terneuzen voor u kan betekenen en ontdek het gemak.

Onze autopoets in Terneuzen gebeurt met de beste producten

Het poetsen en schoonmaken van een auto is niet altijd een leuk karwei. Onze autopoets in Terneuzen zorgt er echter voor dat u niet met een emmertje naar buiten hoeft of ruimte moet creëren om uw auto schoon te maken. Onze autopoets in Terneuzen laat uw auto stralen. Daarnaast kan een professionele reiniging van uw auto met onze autopoets in Terneuzen de inruilwaarde omhoog gaan en zal de verkoopwaarde aanzienlijk stijgen. Uw auto wordt dus meer waard, terwijl het voor u een kleine moeite is om naar onze autopoets in Terneuzen te rijden. U kunt bij ons terecht voor: Reiniging aan de binnenkant: 

  • stofzuigen
  • vlekken verwijderen uit de bekleding
  • het dashboard reinigen en ramen
  • spiegels poetsen

Buitenkant reinigen bestaat uit:

  • wassen
  • polijsten 
  • waxen 

U zult zien dat uw auto zowel van binnen als van buiten straalt en dat de waarde van uw voertuig aanzienlijk is gestegen. Uw auto ziet er namelijk weer netjes en fris uit, waardoor u hem goed kunt presenteren. Wij gebruiken uitsluitend de beste producten, waardoor wij een hoge kwaliteit en het beste eindresultaat kunnen garanderen. Uw lak wordt daarnaast goed beschermd door de waxlaag die wij op uw auto aanbrengen, zodat deze is beschermd tegen onder andere UV stralen, zure regen en vuil. Daarnaast kunnen wij ook kleine beschadigingen met onze producten wegwerken, zodat uw auto er als nieuw uit komt te zien. Ontdek daarom snel wat wij kunnen betekenen voor uw auto door te kijken op autopoets-terneuzen.nl. Hierop vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw auto aan onze deskundigheid toe te vertrouwen.

Uw auto ziet er na onze diensten uit als nieuw

Auto Clean Extra is uw specialist op het gebied van de schoonmaak van uw auto. Wij hebben uitsluitend vakmensen in dienst die door hun jarenlange ervaring precies weten wat er nodig is om uw auto te laten stralen en eruit te laten zien als nieuw. Wij hebben al veel klanten blij gemaakt met onze diensten en hopen dit ook voor u te kunnen doen. Hierbij zorgen wij niet alleen dat uw auto weer schoon is van zowel binnen als buiten, maar werken wij ook kleine beschadigingen weg. Uw auto ziet er na onze deskundigheid weer uit als nieuw. Indien u meer informatie wilt over onze diensten of over onze werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. Wij voorzien u altijd van al het advies dat u nodig heeft en nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast kunt u ook het contactformulier invullen. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zet nu de stap om uw auto schoon te laten maken door Auto Clean Extra en ontdek alle gemakken van onze diensten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn