Manchetknopen online bestellen

Manchetknopenonline - ManchetknopenVoor de mooiste manchetknopen bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Wij hebben een geweldige collectie waar u uit kunt kiezen. Als webwinkel hebben wij ons helemaal op deze prachtige knopen toegelegd. Onze manchetknopen zijn van de beste kwaliteit. Onze winkel bestaat online en dat betekent dat u de manchetknopen die u wilt hebben op ieder moment dat u wenst kunt bestellen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om de manchetknopen te laten graveren. U kunt als u hiervoor kiest, kiezen uit tal van mogelijkheden. Het graveren maakt de knopen extra speciaal en persoonlijk. Natuurlijk zorgt het er ook voor dat de knopen helemaal uniek zijn en onvervangbaar. Veel mensen kiezen hier dan ook voor. Het cadeau doen van een gegraveerde manchetknoop is altijd een bijzonder en mooi cadeau. Het laten graveren voegt dan ook veel waarde toe en wij maken u dan ook graag attent op deze mogelijkheid. Kies voor het laten graveren van uw initialen of bijvoorbeeld een speciaal logo. Hoe gaat dat graveren precies in zijn werk? Dat zullen wij u vertellen. Het graveren gebeurt namelijk op ouderwetse wijze met de hand. Wij bieden manchetknopen aan bedrijven en particulieren. Dat betekent dat u er op kunt rekenen dat wij ook grotere hoeveelheden aan kunnen bieden. Het bieden van manchetknopen als relatiegeschenk is een zeer goed idee. Het is iets waar u uw relaties altijd zeer blij mee maakt. Veel bedrijven kiezen dan ook voor deze mogelijkheid. Praktisch gezien zitten de meeste knopen als volgt in elkaar. Hij bestaat uit een knoop en een staafje in het midden dat er dwars opstaat. U kunt onze manchetknopen zoals gezegd krijgen in diverse soorten en thema’s zoals:

  • letters en cijfers
  • liefde en trouwen
  • bank en beurs
  • beroepen
  • muziek en reizen

Manchetknopen in stijl

Gaat u trouwen? Dan kiest u uit ons thema liefde en trouwen. Hier vindt u de passende knopen. U trouwt als het goed is maar een keer en dan is het belangrijk dat u de mooiste manchetknopen kiest. Veel mensen kiezen ervoor om de knopen te laten graveren omdat het de knopen persoonlijker maakt. Knopen laten graveren kan op diverse manieren en uw wensen staan hierbij centraal. Wilt u de datum laten graveren van uw trouwdag of een naam of initialen? Het is allemaal mogelijk. We mogen van een uitgebreid assortiment spreken omdat we meer dan vijfhonderd knopen tot uw beschikking hebben. Mocht u een mooie knoop zien die precies gehoor geeft aan uw wensen, bestel deze dan direct, want voor zes uur bestellen, betekent dat uw bestelling direct wordt verstuurd en een snelle levering is dan ook gegarandeerd. Voor iedere gelegenheid bieden wij knopen en natuurlijk is het geven van mooie manchetknopen aan een vriend voor een verjaardag of andere speciale gelegenheid een heel goed idee. Er zijn enkele en dubbele manchetknopen. In contact komen met een van onze medewerkers is heel gemakkelijk en kan op diverse manieren. Heeft u bijvoorbeeld vragen over onze knopen dan kunt u die neerleggen bij onze servicedesk. Hier staan onze medewerkers voor u klaar om op alle vragen een antwoord te geven die u maar heeft. Dat kan over van alles gaan zoals de collectie, de levertijden en de betalingen. Op gewone doordeweekse dagen wordt u al binnen vier uur geholpen. Natuurlijk bieden wij ook de mogelijkheid om een van onze medewerkers persoonlijk te spreken. Dat kan heel gemakkelijk via ons telefoonnummer. U vindt dat nummer online.

Meer zichtbaarheid

Het graveren van een logo van uw bedrijf is ook een goede manier om uw zichtbaarheid te vergroten en ook daar kiezen veel mensen voor. Wij leveren de knopen altijd zeer snel en dat betekent dat u kunt rekenen op het ontvangen van de knopen binnen vijf werkdagen. Manchetknopen worden over het algemeen gebruikt voor een overhemd van de man. Aan de mouwen van overhemden zitten vaak geen vaste knopen maar knoopgaten. Er zijn tal van soorten en maten manchetknopen en op onze website kunt u uit een groot aantal soorten kiezen. Heeft u vraag over een bestelling die u reeds heeft geplaatst, dan kunt u gebruik maken van de ‘contact’ knop. Via deze knop kunt u meer te weten komen over de status van de bestelling. Natuurlijk streven wij ernaar om u een product snel te leveren, maar natuurlijk komt het wel eens voor dat er vertraging wordt opgelopen. Hoewel dit uitzonderingen zijn, vermelden wij toch graag deze mogelijkheid. Natuurlijk heeft u als bedrijf vaak andere vragen als het gaat om de bestelling van manchetknopen dan als particulier en daarom maken wij dan ook een onderscheid tussen particuliere en zakelijke vragen. Kijk voor zakelijke vragen en contact even naar de business desk. U kunt bellen of mailen. Wij helpen u graag verder. Voor een jubileum of andere unieke gelegenheid is het leuk om een grotere eenmalige oplage te laten maken van onze knopen met een unieke tekst die u geheel zelf samen kunt stellen. Heeft u hierover een bepaald idee, neem dan even contact om uw wensen door te geven en dan gaan wij voor u aan de slag. Wij kunnen bijna alle wensen in vervulling laten komen. Tevens werken wij met het graveren van diverse materialen. Wanneer u voor de optie kiest, kunt u rekenen op een geweldige verpakking. Wij leveren deze knopen namelijk altijd met een mooi doosje waar de knopen in bewaard kunnen worden. Kies voor de mooiste knopen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn