Lovense biedt nieuwe seksspeeltjes

Op het gebruik van seksspeeltjes ligt niet meer zo’n taboe als in het verleden wel het geval was en er zijn nu dan ook veel mensen die minstens één toy in hun la naast het bed hebben liggen. Ben jij op zoek naar een nieuw spannend speeltje? Kies dan eens voor een van de artikelen van lovense. Dit merk heeft namelijk echt een nieuwe dimensie gegeven aan jezelf verwennen. De producten van lovense hoef je namelijk niet met de hand aan te sturen, maar je kunt ze bedienen via een app. Hiermee kun je schakelen naar een andere stand, een hogere of juist lagere intensiteit. Je brengt de toy in de juiste positie en vervolgens kun je deze gewoon loslaten en met je smartphone voor de bediening zorgen. De app biedt ook de mogelijkheid om je eigen voorkeuren in te stellen en zo een favoriete volgorde van standjes instellen. Je creëert zo als het ware je eigen programma en op die manier heb je echt je handen helemaal vrij. Je positioneert de toy, laat de app het programma afspelen en zonder dat je hier zelf nog iets aan hoeft te doen, zal het lovense speeltje jou tot een fantastisch orgasme doen komen!

Lovense met je partner gebruiken

De sextoys van lovense kun je dus prima gebruiken voor soloseks, ze zijn daarvoor uitermate geschikt. Maar ze bieden ook nog een andere optie, namelijk het samen met je partner gebruiken. Je geeft de ander dan controle over de app en laat jezelf helemaal gaan! Dit is erg leuk om te doen als je samen in bed ligt, maar het biedt natuurlijk ook nog veel meer spannende mogelijkheden. Zo is lovense ideaal voor stellen die vaak niet bij elkaar kunnen zijn vanwege bijvoorbeeld reizen die voor het werk gemaakt moeten worden. Ook op afstand kan het speeltje namelijk bediend worden en zo kunnen jullie elkaar heerlijk verwennen, ook als je niet de mogelijkheid hebt om in één ruimte te zijn. Ben jij echt op zoek naar spanning en uitdaging? Dan kun je de speeltjes ook publiekelijk gebruiken. Doordat de bediening via de smartphone loopt, kun je jouw partner bijvoorbeeld wat plagen tijdens een etentje met vrienden, door af en toe het apparaatje in te schakelen. Je hebt geen controle over wat de ander met jou van plan is tijdens het etentje en alleen dat al kan voor opwinding zorgen. Lovense breidt de mogelijkheden van het gebruik van sextoys dus zeker enorm uit.

Bestellen bij Hotstuff

Waarschijnlijk ben je na het lezen van bovenstaande wel nieuwsgierig geworden naar de producten van lovense en zou je hier graag meer over willen weten. Dan ben je bij sexshop Hot Stuff aan het juiste adres. Zij bieden een heel ruime keus aan toys, waaronder verschillende artikelen van dit merk. Je vindt bij hen bijvoorbeeld de:

  • Nora Teledildonic Rabbit
  • Ambi programmeerbaar
  • Lush Bullet
  • Max Teledildonic
  • Hush Butt Plug

Hoe weet je nu of deze artikelen van lovense jou goed kunnen bevredigen en welke van de verschillende soorten het best bij jou past? Dat kun je eigenlijk natuurlijk alleen maar weten door ze te gebruiken, maar gelukkig biedt Hotstuff bij ieder speeltje een duidelijke beschrijving aan. Er staat vermeld hoe het speeltje werkt en hoe de bijbehorende app werkt. Er zijn duidelijke foto’s beschikbaar, zodat je een goed beeld van het product krijgt. Je kunt ze natuurlijk niet alleen online bekijken, Hotstuff heeft ook een winkel in Amsterdam waar je de producten in het echt kunt zien. Neem dus gerust eens een kijkje en zie of lovense ook voor jou een goede keus is! Lees meer

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn