Lodgetenten

Vindt u het ook heerlijk om tijdens uw vakantie veel in de natuur te zijn, maar houdt u eigenlijk niet zo van kamperen? Dan zijn lodgetenten waarschijnlijk een zeer goede keus voor u. Veel mensen houden er namelijk niet van om tijdens hun vakantie al hun comfort op te geven. Zij hebben maanden lang hard gewerkt en willen tijdens de zomervakantie dan ook eens echt helemaal tot rust komen en daar hebben ze comfort hard bij nodig. Met het huren van lodgetenten zorgt u er zeker voor dat het met het comfort helemaal goed zit. Deze grote tenten zijn namelijk helemaal ingericht met comfortabel meubilair, dus u hoeft echt niet op luchtbedden of matjes te slapen. Daarnaast zijn de lodgetenten ook een stuk groter dan caravans en gewone tenten, wat betekent dat er voor iedereen voldoende ruimte is. Er zitten niet alleen verschillende slaapkamers in, zodat iedereen zijn eigen plekje heeft om uit te rusten en u niet boven op elkaar moet liggen als u wilt slapen, ze zijn ook uitgerust met een woonkamer en een keuken. Dat betekent dat u bij verblijf in een van de lodgetenten geen genoegen hoeft te nemen met het koken op een simpel brandertje, maar dat u gewoon alle ruimte heeft om een fatsoenlijke maaltijd in elkaar te zetten. Zo kunt u ook tijdens uw vakantie heerlijk koken. Bovendien beschikken de lodgetenten ook nog eens over een ruime veranda met een picknicktafel en over een lounge- en een speelruimte. Het kan dus met een gerust hart gezegd worden, deze tenten tillen het kamperen echt naar een ander niveau en maken deze vakantiebesteding voor een heel grote groep mensen een stuk aantrekkelijker. Mensen die normaal gesproken de voorkeur geven aan een verblijf in een hotel, appartement of eventueel een vakantiehuisje, zullen zich hierin ook prima op hun gemak voelen.

Voordeel van lodgetenten

Het grote voordeel van lodgetenten ten opzichte van gewoon kamperen is dus dat:

  • ze een stuk groter zijn
  • ze meerdere kamers hebben
  • u nauwelijks aan comfort hoeft in te boeten
  • u meer privacy hebt
  • ze over een goede keuken beschikken

Reden genoeg dus om eens te overwegen om te kiezen voor een dergelijke tent. Door te kiezen voor lodgetenten kunt u toch uw wens tot optimaal genieten van de natuur combineren met uw voorkeur voor een comfortabele vakantie. Want het moet gezegd worden, kamperen is toch wel de ultieme manier om meer een te worden met de natuur. Doordat er in uw onderkomen niets meer dan een tentdoek zit tussen u en de buitenwereld, wordt het veel gemakkelijker om het ritme van de natuur aan te nemen en om helemaal tot rust te komen. Want wat veel mensen zich niet realiseren, is dat een verblijf in de natuur u echt in staat stelt om weer helemaal te ontspannen en weer tot uzelf te komen. Met een verblijf op een camping in lodgetenten kunt u het verlangen om weer meer een te worden met de natuur en om helemaal op te gaan in het groen combineren met uw behoefte aan comfort. De hele dag door verblijft u dan min of meer in de buitenlucht en u zult er versteld van staan hoeveel effect dit heeft op uw gemoedstoestand. Reden genoeg dus om ook eens de mogelijkheid tot verblijf in een van de lodgetenten te onderzoeken en na te gaan of dit voor uw vakantie ook een goed idee is.

 

Vakantie in Twente

Wilt u graag op vakantie in eigen land? Dan zijn de lodgetenten van Landrijk de Reesprong in Twente een uitstekende keus. Met de lodgetenten van deze camping weet u echt een gevoel van luxe te combineren met een vakantie in een groenrijke en natuurlijke omgeving. Dag in dag uit kunt u hier genieten van de natuur. De Reesprong is een ideale uitvalsbasis voor het ondernemen van verschillende activiteiten. Zo leent de omgeving zich natuurlijk enorm voor heerlijk ontspannende wandeltochten of fietstochtjes. Vanuit de lodgetenten stapt u zo de natuur in en kunt u volop gaan genieten. U zult er verbaasd over zijn hoeveel dieren u tegen zult komen tijdens uw verblijf. De streek is rijk aan konijnen, reeën en eekhoorns. Natuurmensen kunnen er dus echt hun hart ophalen en onbekommerd gaan genieten. Verrassend is dat Landrijk De Reesprong niet alleen recht in de natuur ligt, maar dat het ook erg dicht bij Enschede ligt. Vanuit uw lodgetenten bent u dus niet alleen maar meteen in de natuur, u bent ook vlakbij het stedelijk leven. Dit betekent dat u ook eens een dagje naar de stad kunt gaan en van de cultuur daar kunt genieten. Bovendien zijn er in de omgeving ook verschillende musea te vinden, zodat u ook eens daar een bezoekje aan kunt brengen. Ook attractieparken zijn niet ver weg en bovendien worden er in de omgeving ieder jaar verschillende aansprekende evenementen en activiteiten georganiseerd. U kunt dus ook volop van andere dingen genieten dan van het heerlijke buitenleven. Voor velen is een verblijf in een van hun lodgetenten daarom ook echt ideaal. Zowel het buitenleven als het stadsleven zijn binnen handbereik. U hebt de mogelijkheid om helemaal niets te doen, maar ook zijn leuke activiteiten nooit ver weg. Het gebied heeft dus iedereen wel iets te bieden en dat maakt het ook tot zo’n aantrekkelijke bestemming. Wilt u ook eens ervaren hoe het is om te kamperen in lodgetenten? Dan is De Reesprong dus ideaal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn