Live paint bij versekunst.nl

Wat is live paint? Deze vraag is begrijpelijk aangezien het geen heel bekend fenomeen is. Bij live paint wordt een specifiek moment in de tijd met verf vastgelegd. Dit moment in de tijd valt vaak op bijzondere gelegenheden zoals bijvoorbeeld een gezellig verjaardagsfeest, een bruiloft of een personeelsfeest. Mocht u een live painter willen inhuren om een bijzonder moment op een unieke manier vast te leggen, dan bent u bij versekunst.nl helemaal op het juiste adres. Ons hart gaat uit naar het vastleggen van de mooiste, meest ontroerende en unieke momenten op gelegenheden. Wanneer u met ons een afspraak maakt voor live paint, dan worden een aantal zaken van te voren besproken zoals welk formaat moet het doek worden? Wat voor kleurstelling heeft uw voorkeur? Welke onderwerpen hebben uw voorkeur? Schilder Marieke probeert zo veel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen. Het vastleggen van de meest sprekende momenten is een talent dat zij graag inzet om de mooiste resultaten te behalen. Zij werkt op canvas. Live paint is een goede keuze als u zichzelf of een vriend of vriendin een persoonlijk cadeau wilt geven. Hoe gaat live paint eigenlijk precies in zijn werk? Wij hebben al een aardig beeld geschetst van wat live paint inhoudt, maar hoe gaat het eigenlijk precies in zijn werk? Zoals reeds vermeld zijn er altijd een aantal zaken die moeten worden besproken over de persoonlijke wensen. Maar zodra deze in kaart zijn gebracht, kunnen de plannen concreter worden gemaakt. Het tijdstip van de live paint zal moeten worden afgestemd. Mocht u interesse hebben in live paint, denk dan alvast eens na over de volgende zaken:

  • voor welke gelegenheid wilt u de schilder inzetten
  • waar wilt u dat de nadruk van het schilderij om komt te liggen
  • hoe groot wilt u dat het canvas wordt waar het schilderij opkomt
  • welke kleuren wilt u dat er gebruikt worden voor het doek
  • hoeveel mensen wilt u dat er worden afgebeeld

Live paint voor diverse gelegenheden

Live paint is een unieke mogelijkheid waar u gebruik van kunt maken voor diverse gelegenheden. Het is echt weer eens wat anders. De aanwezigheid van de schilder op het moment maakt dat het schilderij echt uniek is. Dat is toch anders dan een schilderij dat wordt nagetekend van bijvoorbeeld een foto die u al kent. Een schilderij op een feest laten maken is een bijzonder cadeau voor uzelf of een ander. Marieke van Bekke is degene die aanwezig zal zijn op de locatie. Zij staat daar met een leeg doek, verf en een ezel. Terwijl het feest begint en mensen in de stemming komen, staat Marieke daar. Zij wordt onderdeel van het decor waardoor de gasten hun normale gang gaan en Marieke de meest pure beelden op kan nemen. Live paint heeft alles te maken met het waarachtig vastleggen van momenten die belangrijk zijn voor de betrokkenen en daarvoor heeft Marieke een sterk gevoel. Marieke maakt volop schetsen en geeft haar ogen de kost. Na afloop zal het schilderij worden gemaakt. Een sessie duurt ongeveer vier uur, afhankelijk van de situatie. Omdat het allemaal gaat om spontaniteit wordt er natuurlijk niet op een minuut gekeken. U kunt een live paint sessie voor vierhonderd euro naar uw feest of gelegenheid halen. Na afloop van het feest wordt het schilderij gemaakt. Mocht u interesse hebben om Marieke in te huren voor live paint, vul dan even het contactformulier op. Binnen 24 uur zal er worden gereageerd op uw aanvraag. Mocht u gewoon meer willen weten over de mogelijkheden, dan staat het u ook altijd vrij om contact op te nemen.

Geef de mooiste ervaringen eeuwigheidswaarde

Om een indruk te krijgen van het werk dat Marieke reeds maakte, kunt u de website op uw gemak eens bekijken. Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat er allemaal mogelijk is, en kunt u uw wensen meer concreet aan Marieke voorleggen. Het streven is natuurlijk om een geweldig schilderij af te leveren dat een ereplaats zal veroveren in uw woning. Schilderen is een creatieve bezigheid en daarom is het afhankelijk van factoren die door het moment worden bepaald. Natuurlijk zijn er wel dingen die van te voren kunnen worden besproken. Zo kunnen er duidelijk keuzes worden gemaakt als het gaat om de kleuren waar u wilt dat Marieke mee werkt. Zijn er bepaalde thema’s die u graag aan wilt snijden? Wellicht geeft u een feest voor iemand die stopt met werken of wilt u iemand in het zonnetje zetten. Dat zijn zaken die u kunt bespreken. Op die manier wordt live paint persoonlijk. Omdat Marieke aanwezig is op de gelegenheid, is het zo dat zij een zeer duidelijk beeld krijgt van de sfeer op het feest en dat is iets wat enkel bereikt kan worden door er zelf te zijn. Daarom is live aanwezig zijn ook een grote toevoeging. Wanneer een schilder vanaf het begin tot het eind ziet hoe het er op een feest of gelegenheid aan toe gaat, is hij in staat om veelzeggende details vast te leggen die een schilderij zo bijzonder kunnen maken. Dat is dan ook iets wat Marieke veel te horen krijgt. Mensen die reeds kozen voor Marieke gaven te kennen zeer onder de indruk te zijn van de integere manier van werken van Marieke en ook van de kundigheid waarmee zij aan de slag gaat. Ervaar het zelf en maak een afspraak. Een mooie ervaring krijgt eeuwigheidswaarde met de schilderijen van Marieke.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn