LED inbouwspots

Wilt u op een duurzame en mooie manier uw badkamer, woonkamer of andere ruimte verlichten? Kies dan eens voor de betaalbare en kwalitatief goede LED inbouwspots van PretMetLed.nl. Wij leveren allerlei soorten spotjes die u overal in het huis kunt gebruiken, voor een lage prijs. LED inbouwspots zijn eigenlijk altijd een goede optie. De spotjes verbruiken weinig stroom en geven een mooi, warm helder licht. Daarnaast vallen ze mooi weg in uw plafond en zijn ze goed weg te werken. Een uitstekende keuze dus in ieder interieur. Naast dat u bij PretMetLed.nl terecht kunt voor LED inbouwspots vindt u bij ons ook allerlei aanverwante materialen waarmee het installeren van uw inbouwspots extra gemakkelijk gaat, zoals LED dimmers, montage draad, gatenzagen en zelfs GIRA schakelmateriaal. Bent u dus op zoek naar LED inbouwspots of wilt u gewoon even inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje in onze webshop.

LED inbouwspots voor ieder interieur

Een LED inbouwspot is de ideale vervanging voor de traditionele inbouwspot, die vaak is uitgerust met een energie slurpende halogeenlamp. Een LED lamp verbruikt een stuk minder energie en is daarom een uitstekende keuze, niet alleen vanuit duurzaamheidsoogpunt, maar ook gewoon voor uw portemonnee. Vroeger gaven LED lampen nog weleens een gekke kleur licht, wat niet helemaal natuurlijk leek. Tegenwoordig is dit een stuk verbeterd en is het feit dat LED lampen verschillende kleuren kunnen weergeven zelfs een voordeel geworden! U kunt nu kiezen uit diverse tinten wit, afhankelijk van wat uw voorkeur heeft en wat u zelf mooi vindt. LED inbouwspots zijn daarom de perfecte keuze in een modern interieur, of u nu bestaande inbouw armaturen gaat vervangen of nieuwe lampen gaat plaatsen. U kunt bij PretMetLed.nl kiezen uit diverse LED inbouwspots, in verschillende stijlen en met diverse designs, zodat u altijd de inbouwspots kunt vinden die passen in uw interieur. Daarnaast heeft u de keuze uit:

  • Inbouwspots met een extra warm wit licht.
  • Dimbare inbouwspots, zodat u zelf de lichtsterkte kunt regelen.
  • Design LED panelen, die helemaal wegvallen in uw plafond.
  • Extra felle LED inbouwspots van 50 Watt, die extra veel licht geven.
  • Philips SceneSwitch, een spot die drie verschillende standen heeft die gemakkelijk te wijzigen zijn door op de lichtschakelaar drukt. Door snel achter elkaar de lamp aan en uit te zetten wisselt u van stand en past u dus de sfeer bij uw thuis aan. Een goede vervanging voor een dimbare inbouwspot.

Ook voor in de badkamer

Zoals u ziet heeft u een ruime keuze in LED inbouwspots, zodat u overal in uw huis de juiste inbouwspots kunt plaatsen. Wilt u ook in uw badkamer inbouwspots plaatsen? Let dan wel op dat u voor onze speciale badkamer inbouwspots kiest, die een IP44 waarde hebben. Dat betekent dat de spots spatwaterdicht zijn, wat wel zo veilig en zo fijn is. Als de afstand tussen de douchekop en het spotje echter meer dan 75 centimeter bedraagt dan hoeft u niet te kiezen voor een IP44 spotje, maar kunt u ook een normale inbouwspot gebruiken. Let wel op, want deze IP44 inbouwspots zijn niet geschikt voor gebruik in de douchecabine zelf. Bij PretMetLed.nl kunt u naast LED inbouwspots ook terecht voor allerlei accessoires die u nodig kunt hebben bij het installeren van uw inbouwspots. Zo hebben wij diverse LED dimmers in het assortiment, die u kunt gebruiken in combinatie met de inbouwspots die dit ondersteunen. Ook vindt u in onze webshop al het schakelmateriaal dat u nodig heeft om uw inbouwspots zelf te plaatsen. En heeft u vragen of onduidelijkheden, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte LED inbouwspots!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn