Laserontharing in Dordrecht bij Inci Huidtherapie

Laserontharing in Dordrecht bij Inci HuidtherapieVrouwen hebben veel last van haar op plekken waar we dat niet willen. Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Anne en ik maakte gebruik van laserontharing in Dordrecht bij inci-huidtherapie.nl. Waarom deed ik dat? Ik heb last van haar dat snel groeit. Sommige vrouwen zijn gezegend met van dat blonde dunne haar dat je lekker kunt laten staan. Ik niet. Mijn haren zijn zwart. Gek, want ik ben zelf heel blond. Niks aan te doen. De haren die onder mijn armen groeien, op mijn benen en ook mijn bikinilijn zijn zwart. Vele jaren was ik altijd aan het hannesen met scheermesjes. Het resultaat van scheren met mesjes, is dat de haren steeds harder worden en zwart blijven. Ook kreeg ik last van ingegroeide haren. Allemaal helemaal niet fraai dus. Een vriendin van me wees me op de mogelijkheden van laserontharing in Dordrecht. Ik had tot die tijd nog niet van laserontharing in Dordrecht gehoord, maar het klonk veelbelovend. Laserontharing in Dordrecht behandelt de gebieden waar haren groeien die je niet wilt, en zorgen dan dat deze permanent verdwijnen. Dat zorgt natuurlijk voor heel erg veel voordelen. Ten eerste bespaar je met laserontharing in Dordrecht heel veel tijd en gedoe met het scheren van de zogenaamde probleemgebieden. Daarnaast voorkom je de ellende van ingegroeide haren met laserontharing in Dordrecht en is het zo dat je geen last hebt van rode vlekken. Vaak wanneer ik scheerde begon de huid te irriteren en soms ging de huid ook kapot als ik bijvoorbeeld mesjes te lang gebruikte. De vriendin die zelf voor laserontharing in Dordrecht had gekozen en mij vertelde over de voordelen, was bovendien er te spreken over inci-huidtherapie.nl waar je niet alleen maar terecht kunt voor laserontharing in Dordrecht maar ook voor diverse andere behandelingen: 

  • Acnetherapie
  • Huidverjonging
  • Oedeem 

Laserontharing in Dordrecht met de nieuwste technieken

Bij Inci Huidtherapie kun je er bovendien op rekenen dat er wordt gebruik gemaakt van de beste technieken waardoor de laserontharing behandeling in Dordrecht heel erg soepel zal verlopen en bovendien helemaal pijnloos. IPL laserontharing in Dordrecht is de beste techniek om van ongewenste haren af te komen. Veel vrouwen die kiezen voor deze behandeling vragen zich af hoelang een behandeling duurt en hoeveel behandelingen er eigenlijk nodig zijn. De flitsen die worden gericht op de haarzakjes, werken het beste op actieve haarzakjes. Ze zorgen dat de snelheid van de groei heel snel minder wordt. De haren op de plekken waar je ze niet wilt, zitten uiteraard niet allemaal in dezelfde groeifase en daarom zijn er verschillende behandelingen nodig om een goed resultaat te bereiken. Laserontharing in Dordrecht wordt dus iedere maand ongeveer uitgevoerd zodat de haren die in de groeifase komen, bij de volgende behandeling kunnen worden aangepast, totdat er geen haren meer zijn die in de groeifase zullen komen. Gemiddeld genomen hebben vrouwen vijf tot negen behandelingen nodig om helemaal van de ongewenste haren af te komen. 

Blij met de behandeling

Ik ben heel erg blij dat ik van mijn ongewenste haren af ben. Iedere ochtend als ik wakker wordt klap ik in mijn handen, want ik hoef niet meer met die verschrikkelijk scheermesjes aan de slag. Mijn huid is ook veel beter geworden en ik heb nooit meer last van ingegroeide haren. Ik kan het dan ook iedereen aanraden om eens na te denken over een behandeling om van je ongewenste haren af te komen. Je kunt op de website van Inci huidtherapie kijken naar de mogelijkheden van de behandelingen die je hebt voor ontharen of andere zaken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn