Koe schilderij door Marieke Bekke

Bent u op zoek naar een uniek koe schilderij gemaakt door een geweldige kunstenares, dan is Marieke Bekke de juiste vrouw. Marieke maakt een koe schilderij helemaal naar uw wens en op het juiste formaat. Marieke houdt van koeien. Zij is geïntrigeerd door hun unieke vlekkenpatronen, hun starre houding die soms ineens sierlijk is, en natuurlijk verliest zij zichzelf als gevoelsmens soms in hun vriendelijke blik. Steeds opnieuw raakt zij geïnspireerd door deze warme dieren die zij tijdens het wandelen, en soms tijdens het fietsen, voorbij gaat, nooit zonder te kijken! Het op papier zetten van koeien is iets waar Marieke zich door de jaren heen dan ook in heeft gespecialiseerd. Dat maakt dat zij geweldige koe schilderijen aan kan bieden aan mensen die dezelfde liefde voor koeien met haar delen, of simpelweg op zoek zijn naar een mooi doek ter verrijking van de woning. De kunst die Marieke maakt spreekt van gevoel voor schoonheid en uniek talent. Marieke heeft een zeer verfijnde stijl en timmert al jaren flink aan de weg. Veel mensen kiezen voor haar schilderijen. Een koe schilderij van Marieke heeft een heel eigen gezicht en stijl. De schilderijen zijn zeer gelaagd en worden altijd afgewerkt met zwarte laklijnen, die zo kenmerkend zijn voor haar werk. De schilderijen zijn sprekend, uitdagend en komen het best tot hun recht aan een blanke muur waar zij alle aandacht krijgen die ze verdienen. Een koe schilderij van Marieke is een kunstwerk waar men naar blijft kijken en waar niet – zoals ook geldt voor Marieke wanneer zij de koeien in de weide passeert – aan voorbij kan worden gegaan. De fascinatie voor koeien spat van het doek af. Hoe laten de schilderijen zich kenmerken? Een aantal kenmerken op een rij:

  • zeer boeiende en vaak ook verrassende composities
  • afgerond met herkenbare zwarte laklijnen die spreken
  • sprekende details en daadkrachtige vormen die verrassen
  • passie voor hippe en rijke kleuren die tot leven komen
  • verstilling die wordt gevonden in de kleinste beweging

Koe schilderij; bekijk de portfolio van Marieke

Bent u nieuwsgierig geworden naar de portfolio van Marieke? Dan raden wij u aan om eens op uw gemak haar portfolio te bekijken. Hier vindt u werk van haar. Het is altijd een goed idee om van te voren op uw gemak haar werk te bekijken. Laat het eens een tijdje op u inwerken en beslis dan welke vormen en thema’s u het meest aanspreken. Vaak zijn de doeken die blijven hangen de doeken die een bepaald gevoel bij u opwekken. Luister naar u gevoel en kijk naar de beelden die in uw herinnering rondzingen. Als haar werk u aanspreekt dan kunt u contact met Marieke opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wilt u een doek hebben dat reeds gemaakt is, of wilt u graag een nieuw werk door haar laten maken zoals een mooi koe schilderij, schroom dan niet en neem contact op met Marieke. Een vrijblijvende afspraak kan makkelijk worden gemaakt. U wordt dan uitgenodigd in het atelier van Marieke. Tijdens deze afspraak kunt u het werk van de kunstenares zelf bekijken en heeft u de mogelijkheid om uw wensen kenbaar te maken. Mocht u in haar voorraad een koe schilderij zien dat u ontzettend aanspreekt, dan kunt u dat natuurlijk ook te kennen geven. Als kunstenares kan Marieke omschreven worden als een alleskunner met veel gevoel voor nuance en sfeer. Haar werk is kleurrijk, vrolijk en communiceert met de kijker middels onderwerpen die toegankelijk en herkenbaar zijn. Haar kundigheid is een lust voor het oog en vertaalt zich in de soepele hand waarmee haar schilderijen hun weg naar het doek vinden. Vol van eenvoud en toch gelaagd, waardoor de doeken blijven fascineren.

Werk en andere mogelijkheden

Iets wat veel wordt gezegd over het werk van Marieke is dat de levensvreugde en gevoel voor schoonheid er vanaf straalt, en dat is een observatie die klopt. Marieke is georganiseerd en spontaan tegelijk. Het dierenrijk, alsmede stadse taferelen vormen de grootste bron van inspiratie voor de kunstenares die van haar passie haar beroep heeft gemaakt. Haar werk is eigenzinnig, zoals zijzelf en daarom uniek. Het bekijken van haar collectie is leuk en haar werk doet altijd vragen naar meer beelden, meer kleuren van haar hand. Dat is dan ook de reden dat vele mensen bij haar een koe schilderij afnamen. Marieke is een alleskunner als het gaat om schilderkunst. Niet alleen kunt u een koe schilderij bij haar bestellen, of er een kiezen uit haar voorraad, ook kan Marieke worden ingezet als live painter. Geeft u binnenkort een feest en wilt u nu eens echt een bijzondere cadeau aan uzelf of aan iemand anders geven, dan is het een mooie optie om eens te overwegen om Marieke uit te nodigen. Zij legt uw feest vast en maakt een mooie schilderijen, een sfeerimpressie zo u wilt. Mocht u meer willen weten over de mogelijkheid dan kunt u tevens contact opnemen met de kunstenares. Een schilderij aan de muur hangen is leuk, maar soms is het best wel moeilijk kiezen, want er zijn veel mogelijkheden. Daarom is het altijd handig om wat specifieker te zijn in uw wensen. Houdt u van een koe schilderij, dan heeft u een heel duidelijke wens die het makkelijker maakt om en keuze te maken. Een mooi koe schilderij laat u maken door Marieke. Bekijk direct de mogelijkheden en maak en afspraak met de kunstenares.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn