Klantenservice ANWB: wat past bij jou?

Ook dit jaar gaan honderden nieuwe bestuurders de weg op. Zij willen natuurlijk allemaal goed verzekerd zijn. Een van de meest actieve organisaties op dat gebied is de ANWB. Met ANWB pechhulp heb je overal in Nederland recht op wegenwacht. Het maakt niet uit waar je stil komt te staan, met het juiste pakket word je overal geholpen. Het kan soms lastig zijn om alle verschillende mogelijkheden te overzien. Zo kan het gebeuren dat je denkt dat je goed verzekerd bent, maar dat je vervolgens toch geen hulp krijgt op het moment suprême. Wil jij een lidmaatschap afsluiten bij de ANWB? Zorg dan dat je goed uitzoekt welk pakket voor jou het voordeligst is. De klantenservice van ANWB staat iedere werkdag voor je klaar en beantwoord al je vragen. Je hoeft eigenlijk maar één ding uit te zoeken: welk pakket past bij jou? Welke pakketten biedt de klantenservice van ANWB aan?

  • Pechhulp Nederland
  • Pechhulp Europa
  • Pechhulp motor of caravan

In de basis is er pechhulp in Nederland. De klantenservice van ANWB kan je helpen om dat pakket af te sluiten. Pechhulp in Nederland komt met het ANWB-lidmaatschap en advies bij twijfelgevallen. Denk je dat er iets mis is met je auto? Dan kun je contact opnemen voor een persoonlijk advies. Een belangrijk verschil tussen het basispakket en het standaardpakket is de pechhulp in de woonplaats. Bij het basispakket is dat niet meeverzekerd. Je kunt de klantenservice van ANWB dan alleen inschakelen op het moment dat je elders in Nederland in de problemen raakt. Bij het standaardpakket heb je deze mogelijkheid wel. Al valt de auto stil in de zijstraat, de ANWB staat voor je klaar! Er is ook nog het ultieme pakket onder de naam ‘Compleet’. Je krijgt dan niet alleen pechhulp, maar ook vervangend vervoer, een haal- en brengservice en rechtsbijstand voor verkeer gerelateerde zaken!

Klantenservice ANWB: vakantie in Europa

We hebben het nu alleen nog over Nederland gehad. Veel mensen worden echter lid van de ANWB omdat ze met de auto op vakantie gaan. Zo weten ze zeker dat ze Nederlandse hulp kunnen krijgen op het moment dat er iets misgaat in het buitenland. Val jij in die categorie? Kies dan voor het Europa-pakket. De klantenservice van ANWB kan je precies vertellen welke opties je hebt en welke extra’s ieder pakket bevat. Tot slot zij er natuurlijk ook de andere vervoersmiddelen. We gaan er nu vanuit dat iedereen met de auto op vakantie gaat, maar dat is lang niet altijd aan de orde! Ga je op weg met een camper, caravan of motor, dan heeft de ANWB aangepaste pakketten zodat je altijd een schappelijke prijs betaalt. Wil jij een pakket uitkiezen voor de komende vakantieperiode? Neem dan eerst contact op met de klantenservice van de ANWB. Zij helpen je graag bij het uitkiezen van het juiste pakket. Op zoek naar de contactgegevens? Surf dan eens naar http://deklantenservice.nl/bedrijven/anwb-contact/. Op deze site vind je de informatie van alle grote bedrijven in Nederland handig bij elkaar!

Vraag online stellen

De klantenservice van ANWB is niet alleen telefonisch bereikbaar. Je kunt je vraag ook online stellen, middels het contactformulier op de website. Ook kun je op verschillende social media kanalen terecht. Kies de methode die jou het beste ligt, dan komt het altijd goed. Heb je hulp nodig bij het zoeken van contact? Bovenstaande site heeft ook een eigen helplijn. Een vriendelijke medewerker brengt je dan meteen in contact met de klantenservice van jou keuze. Heb je een vraag aan de klantenservice van ANWB? Neem dan meteen contact op!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn