Je iPhone 7 plus batterij vervangen

Als je jouw iPhone 7 plus alweer een tijdje hebt, dan is de kans groot dat de batterij in het toestel minder goed presteert dan toen je de telefoon net had. Dit is natuurlijk erg vervelend. Wij zien regelmatig mensen bij ons in de zaak bij Smartrepair die in het begin makkelijk meer dan een dag met een volle batterij konden doen, maar inmiddels is die volle batterij na een paar uur alweer leeg. Soms moeten ze hun telefoon al binnen enkele uren alweer opladen en daar heeft natuurlijk niemand tijd voor! Misschien als je de hele dag op kantoor zit, dat dat geen probleem is, maar je zit een aantal uur in het openbaar vervoer en je hebt niets meer aan je telefoon. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en daarom ben je bij ons aan het juiste adres voor je iPhone 7 plus batterij vervangen. Dit doen wij makkelijk en snel.

  • Klaar-terwijl-je-wacht service
  • Ophaalservice
  • Opsturen

Je kunt bij ons terecht voor je iPhone 7 plus batterij vervangen op verschillende manieren. Wij hebben 5 vestigingen van Smartrepair door heel Nederland heen. Je kunt terecht in de vestigingen in Den Bosch, Tilburg, Utrecht, Nijmegen en Almere. Je kunt hier langs komen en meteen kiezen voor je iPhone 7 plus batterij vervangen. Dit kost ons minder dan 30 minuten. Je kunt hiervoor een afspraak maken maar dat is niet nodig.

Andere manieren van je iPhone 7 plus batterij vervangen

Woon jij niet in de buurt van een van onze vestigingen, maar wil je wel gebruik maken van de diensten die wij aanbieden? Dan behoort dat natuurlijk tot de mogelijkheden. Wij zorgen er namelijk wel voor dat dit kan. Voor een kleine meerprijs kun je de telefoon laten ophalen op een adres naar keuze of je kunt de telefoon opsturen. Wij voeren dan het iPhone 7 plus batterij vervangen voor je uit en je krijgt de telefoon binnen 24 uur weer naar je opgestuurd of deze wordt weer op de afgesproken plek afgeleverd. Dit kan bijvoorbeeld bij jou thuis zijn, maar ook op je werk als je dat beter uitkomt. Er zijn in ieder geval een aantal dingen waar je bij ons altijd op kunt rekenen: het iPhone 7 plus batterij vervangen wordt altijd met de hoogste kwaliteit gedaan en ook nog eens binnen een zeer korte tijd. Wij snappen heel erg goed dat jij je telefoon niet te lang kwijt kunt zijn! Daarnaast doen wij dit voor een zeer scherpe prijs en krijg je ook nog eens 12 maanden garantie. Wat wil je nu nog meer?

Beter dan een nieuwe telefoon

Wij zien nog steeds heel erg vaak dat mensen denken dat wanneer ze hun telefoon achteruit zien gaan in de prestaties die het aankan, dat het dan meteen nodig is om deze te vervangen voor een nieuw exemplaar. Maar dankzij onze optie voor je iPhone 7 plus batterij vervangen is dat helemaal niet nodig. Je komt gewoon bij ons langs of je kiest voor het opsturen of ophalen van je telefoon en voor je het weet is het iPhone 7 plus batterij vervangen voltooid. Heel erg veel makkelijker gaat het niet worden. En ook voor een hoop andere soorten reparaties ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu je telefoon hebt laten vallen en je wilt de barsten in je scherm graag laten vervangen of je hebt een ander mankement, kom gewoon bij ons langs. Wij bekijken graag voor je wat we kunnen betekenen. In de meeste gevallen sta je binnen 30 minuten weer buiten met een telefoon die prima functioneert!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn