In deze webshop verkopen ze een tof voederhuisje

Er zijn maar weinig webshops die zo’n groot aanbod producten voor vogels hebben dan vogelhuisjes.nl. Daar vindt je bijvoorbeeld een super mooi voederhuisje, een vogelbadje, insectenhotels, maar ook kleine huisjes voor andere tuindieren, zoals voor egels. De webshop is opgericht met het idee de vogels in Nederland te ondersteunen, want ze maken natuurlijk een heel belangrijk onderdeel uit van de natuur. Bovendien is het ook nog eens super leuk om naar vogels te kijken. Ze maken je tuin gezellig en geven een beetje leven in de brouwerij. Een leuk voederhuisje ophangen voor je raam of aan een boom levert al gauw leuke taferelen op, waar zowel volwassenen als kinderen met plezier naar kijken. Vogels geven leven in je tuin, en door ze een handje te helpen met behulp van een knus plekje waar ze kunnen schuilen of ze te eten te geven draag je bij aan het behoud van alle mooie soorten die er in ons land rondvliegen. En als je denkt dat een mooi voederhuisje duur is in de aanschaf heb je het mis. In deze webshop verkopen ze namelijk allemaal mooie vogelhuisjes (de naam van de shop zegt het natuurlijk al), die zeer fijn geprijsd zijn. Koop er dus gerust diversen, en maak van je tuin een waar walhalla voor Nederlandse vogels. En als je de huisjes dan ook nog eens vult met allerlei soorten voer wordt het helemaal leuk. Je zult dan elke dag buiten een leuk schouwspel aantreffen van allerlei kleine vogeltjes die in jouw tuin langskomen voor een lekker hapje.

Vogelvoer en voederhuisje online kopen

In deze webshop heb je super veel keus als je een voederhuisje wilt kopen voor in je tuin. Ze hebben ze voor elk budget en in super veel vormen en maten. Wat dacht je van een mooi houten exemplaar voor aan de muur? of liever een transparante versie die je voor je raam kunt hangen? Met deze tweede kun je als je binnen zit van heel dichtbij de vogels bekijken, vooral kinderen vinden dit super leuk! En als je in deze webshop zo’n voederhuisje bestelt wil je daar natuurlijk ook meteen vogelvoer bij. Ook dit verkopen ze in super veel varianten, bijvoorbeeld deze:

  • Vetblokken
  • Vogelpindakaas
  • Gedroogde maiskolven
  • Gedroogde zonnbloemen
  • Gevulde dennenappels
  • Voederslingers
  • Netjes met gepelde pinda’s

Je kunt het zo gek niet bedenken of dit type vogelvoer verkopen ze in deze webshop. Bestel dus tegelijk met je mooie vogelhuisje(s) een lading voer bij, want zo trek je natuurlijk extra veel vogels aan in je tuin. 

Insectenhotel online kopen

Naast vogelvoer en zo’n hip voederhuisje kun je in deze webshop ook een insectenhotel kopen. Ze hebben ze in diverse varianten en voor elk budget. Insectenhotels zijn ontzettend belangrijk, want de populatie insecten wereldwijd wordt elk jaar minder. En we zijn voor onze voedselvoorziening toch echt ontzettend afhankelijk van deze beestjes. Als je ze wilt helpen dan doe je dat door een zogeheten insectenhotel in je tuin op te hangen. Daar kunnen ze in schuilen en zo de winter overleven. Naast een voederhuisje is ook een insectenhotel super leuk om naar te kijken. Al die bedrijvigheid in je tuin ziet er gezellig uit, en maakt dat je tuin gaat leven. Heb jij er al een?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn