In deze webshop koop je heel goedkope e liquid

Als je wilt overstappen van het roken van normale sigaretten naar elektrische sigaretten, dan is het leuk om te weten dat je veel geld kunt besparen op je e liquid. Ondanks dat je in super veel winkels en webshops kant en klare e-liquid kunt bestellen voor je elektrische sigaret kun je deze namelijk ook prima zelf maken. Op die manier heb je een hele goedkope e liquid waar je bovendien veel langer mee doet omdat je hem in grotere hoeveelheden maakt. In de webshop nieuwesigaret.nl kun je alle benodigdheden kopen om zelf goedkope e liquid mee te maken. Dit is niet alleen vele malen voordeliger dan het kopen van kant-en-klare e-liquids, maar ook nog eens hartstikke leuk! In eerste instantie lijkt het misschien een beetje moeilijk, maar het is echt stukken eenvoudiger dan je denkt. Een e liquid bestaat namelijk uit niet zoveel ingrediënten, en deze zijn allemaal gemakkelijk te verkrijgen, in de webshop van nieuwesigaret.nl bijvoorbeeld. Zelf je eigen, goedkope e liquid maken is als je het hen vraagt immers hoe alle grote producenten ooit zijn begonnen. Het is geen ingewikkeld product om te maken, en als je je e liquid zelf maakt kun je ook nog eens super creatief zijn op het gebied van smaak. Je kunt bijvoorbeeld meerdere fruit smaken combineren om een lekkere, tropische mix te maken, of een beetje mint toevoegen aan je tabakssmaak. Je kunt je helemaal uitleven als je zelf je eigen e liquid gaat maken, wat veel mensen over de streep trekt om er mee aan de slag te gaan.

Online goedkope e liquid aroma’s kopen

Als je zelf aan de slag wilt met e liquid maken om mee te dampen, dan moet je in de webshop van nieuwesigaret.nl zijn. Daar vindt je onder andere het meest belangrijker ingrediënt om zelf e-liquid mee te maken, namelijk de flesjes met aroma. Deze staan aan de basis van e liquid recepten doordat ze bepalen hoe deze gaat smaken. Je kunt de e liquid zo sterk of mild van smaak maken als je zelf wilt, en ook diverse aroma’s met elkaar combineren tot jouw eigen, unieke smaak e-liquid. Bij nieuwesigaret.nl verkopen ze onder andere de volgende merken aroma’s om zelf e liquids van te maken:

  • Absolute Zero aroma’s
  • Ice Cream Social aroma’s
  • Fly Me to mars aroma’s
  • Baker’s Dozen aroma’s
  • Fizziology aroma’s

Het eerste merk, Absolute Zero aroma’s, heeft diverse aroma’s om fruitige e liquids mee te maken. Hun producten worden geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk, en zijn prima met elkaar te combineren als je je eigen smaak goedkope e liquid wilt fabriceren vanuit huis.

Ga niet dampen met e liquid aroma’s!

Let wel op dat je absoluut niet gaan dampen met de aroma’s voor goedkope e liquid zelf! Het is ontzettend belangrijk te beseffen dat deze eerst verdund dienen te worden voordat je ze kunt gebruiken om mee te dampen. Uiteraard worden ze geleverd met een gebruiksaanwijzing, zodat je weet hoe je de e liquid maakt. Pas na het aroma flink verdund te hebben kun je hem gebruiken om je elektrische sigaret mee te vullen en te gaan dampen. Daarom is dit ook zo’n goede optie voor een goedkope e liquid. Je gebruikt immers maar heel weinig omdat je het flink moet verdunnen met andere ingrediënten. En met een beetje oefening heb jij binnenkort ook je zelfgemaakte, goedkope liquids voor je e-sigaret, super tof!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn