Ik heb heel veel baat gehad bij microstroom therapie

Een aantal maanden geleden ben ik naar de huisarts gegaan omdat ik al heel lang last had van vermoeidheid. Ik wist niet waar deze vermoeidheid vandaan kwam en daarom dacht ik eerst ook dat het vanzelf wel weer zou overgaan. Dat bleek echter niet het geval te zijn. Ik bleef maar klachten voelen en vandaar dat ik graag naar de huisarts wilde om te achterhalen wat er toch met mij aan de hand was. Deze kon echter niets vinden en hij stuurde mij daarom ook weer naar huis. Dat was niet waar ik op gerekend had en vandaar dat ik maar eens ben gaan kijken of ik ook baat zou kunnen hebben bij alternatieve therapieën. Ik ben even op het internet gaan kijken en toen kwam ik al heel snel terecht op de site van Ayuta.nl. Deze site biedt heel veel interessante informatie over het aanpakken van klachten zoals ik die heb. Men is hier heel goed in het behandelen van dergelijke klachten omdat men werkt met microstroom therapie. Ik moet u bekennen dat ik nog nooit van microstroom therapie had gehoord, maar dat ik er meteen wel oren naar had toen ik hier meer over te horen kreeg. Het principe van microstroom therapie is namelijk heel simpel, maar daardoor ook heel effectief. Wanneer je namelijk microstroom therapie ondergaat, wordt de ziekte die je hebt, of het virus dat je met je meedraagt, behandelt aan de hand van trillingen. Deze worden toegediend op de frequentie die je normaliter ook trilt. Veel mensen weten niet dat zij altijd trillen, maar dat blijkt dus wel degelijk het geval te zijn. Door het virus uit balans te brengen, kan het immuunsysteem het virus vervolgens eenvoudig aanpakken. Dat betekent weer dat de weg naar genezing vrijgemaakt wordt. Dit alles sprak mij zo erg aan dat ik meteen een afspraak heb gemaakt om kennis te maken met deze mensen. Dat kon gelukkig snel geregeld worden, dus een paar dagen later zat ik al bij Ayuta in de praktijk.

De microstroom therapie is geheel pijnloos

Veel mensen denken dat microstroom therapie veel pijn doet, dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat de behandeling gebruikmaakt van kleine stroomstootjes. Deze zijn echter zo laag in voltage dat het voelt alsof iemand je heel licht kietelt. Ikzelf heb het beleefd alsof er een mug op je huid zat. Dit is in de meeste gevallen geen marteling dus ik kan de microstroom therapie aan iedereen aanbevelen. Bovendien is het ook zo dat de microstroom therapie heel goed werkt. Je voelt je namelijk meteen heel veel energieker wanneer je deze behandeling ondergaat. Dat vond ik heel prettig om te merken want dit gevoel had ik al lange tijd niet meer ondergaan. Nadat ik een paar keer microstroom therapie had ondergaan, voelde ik mij stukken beter dan toen ik begon met de microstroom therapie. Ik merkte echt dat het veel effect had en dat allemaal zonder ook maar een pil te hoeven slikken.

Ik raad deze behandeling aan iedereen aan

Ik ben heel blij dat ik bij Ayuta.nl onder behandeling ben gegaan omdat het mij heel erg geholpen heeft. Ik voel mij heel veel energieker en ik kan mij veel beter concentreren. Kortom:

  • ik heb heel veel baat gehad bij deze behandeling
  • ik voel mij stukken beter zonder pillen te hoeven slikken
  • ik ben voor een heel goede prijs geholpen

Wilt u ook door deze praktijk geholpen worden? Dan kunt u voor meer informatie even naar hun site komen kijken en een afspraak maken. Het adres van hun pagina is Ayuta.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn