Huis laten opknappen door schildersbedrijf Schiedam

Mijn oma wilde graag dat ik haar kwam helpen bij het opknappen van haar huis. Dat leek me leuk om te doen, en ik wilde haar graag uit de brand helpen. Het ging volgens haar om een paar schilderklussen en wat ander achterstallig onderhoud. Ze woont in een oud huis in Schiedam, en toen ik daar aan kwam zag ik al snel dat het om meer werk ging dan ik ooit zou kunnen doen. Ik heb daarom met haar overlegd en afgesproken dat we een schildersbedrijf uit Schiedam zouden inhuren voor de grootste klussen. Ik kon dan ook een aantal dingen doen, maar als we het zonder hulp van het schildersbedrijf in Schiedam zouden willen doen zouden we er wel twee jaar mee bezig zijn. Ze voelde zich erg bezwaard dat ze het werk niet goed had ingeschat, maar ik nam het haar niet kwalijk. Ik wist toevallig dat we terecht konden bij een schildersbedrijf in Schiedam dat ik al kende. Bij Gerritsen hadden ze nog ruimte in hun agenda. Ik heb mijn oma laten zien om welk bedrijf het ging, via http://www.schildersbedrijf-gerritsen.nl/schildersbedrijf-schiedam/. Ze was blij dat er al zo snel een schilder kon komen. Met een koophuis moet je natuurlijk goed letten op het onderhoud, en ze wist dat het eigenlijk al aan de late kant was. Het schilderwerk onderhouden helpt houtrot tegengaan en dat was op een aantal plekken al enigszins zichtbaar. Ook daarom leek het me slim gebruik te maken van het schildersbedrijf in Schiedam. De mensen van Gerritsen zijn na een week langs gekomen en hebben een inspectie gedaan. Daarop gebaseerd hebben ze een offerte gemaakt. Die heb ik met mijn oma doorgenomen, en we zijn akkoord gegaan.

Schildersbedrijf Schiedam inhuren voor grote klussen

De grootste klussen hebben we laten doen door het schildersbedrijf uit Schiedam. Het betrof vooral:

  • Buitenkozijnen
  • Deuren
  • Binnenkozijnen

Ik heb kleine klusjes gedaan, zoals het schilderen van de trap. Mijn oma was ontzettend blij met het resultaat. Het huis zag er weer uit als nieuw, door de vakkundige werkwijze van het schildersbedrijf uit Schiedam dat we hadden ingehuurd. Zij vonden het ook geen probleem dat ik kleine klussen voor mijn rekening nam. De grootste klus was immers voor hen. Binnen enkele dagen was de klus geklaard. We hadden geluk met het weer, want het was al die tijd droog en redelijk zonnig. De verf droogde dus snel. Mijn oma heeft weinig last gehad van de schilders. Gerritsen heeft zich keurig aan de planning gehouden en het resultaat was prachtig.

Achterstallig onderhoud voorkomen

Het is natuurlijk beter om achterstallig onderhoud te voorkomen. In het geval van mijn oma konden de meeste dingen nog hersteld worden. Wel was ze minder geld kwijt geweest als ze eerder iemand in de arm had genomen. Dat advies gaf Gerritsen ook aan haar. Ik was het daar wel mee eens. Ook interesse in het inhuren van een schildersbedrijf in Schiedam? Kijk dan eens op de website van schildersbedrijf Gerritsen: http://www.schildersbedrijf-gerritsen.nl/schildersbedrijf-schiedam/. Het is eenvoudig via de website een afspraak te maken. Advies inwinnen bij dit schildersbedrijf in Schiedam is ook mogelijk. Bij een lastige klus die u eventueel wilt uitbesteden kan het raadzaam zijn eerst te overleggen. Op basis daarvan kunt u een offerte verwachten. Zo is het makkelijker een beslissing te maken of u uw klus uit wilt laten besteden. Het is altijd verstandig schilderwerk op tijd aan te pakken zodat slecht onderhoud niet leidt tot grotere problemen, en daarmee tot meer kosten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn