Horloge van hout is duurzaam

Uiteraard is een horloge een duurzaam goed van zichzelf, maar het kan nog beter. Tegenwoordig zijn er horloges gemaakt van hout. Horloge van hout wordt gekenmerkt als duurzaam, maar ook als hip. Duurzaam is tegenwoordig heel belangrijk en de meeste mensen proberen zo duurzaam mogelijk te leven, althans ze houden er rekening mee. Ik werk voor een bedrijf dat gebouwen in de stad duurzaam maakt. We onderzoeken het desbetreffende gebouw eerst en vervolgens kijken we welke vorm van duurzame energie toegepast kan worden. Steeds vaker kiezen mensen ervoor om hun huis beter te isoleren en planten op hun platte daken te laten groeien. Dit geldt voornamelijk voor huizen in de steden. Voor de boerderijen en huizen in dorpen wordt er regelmatig gekozen voor de installatie van zonnepanelen. Mijn klanten zijn altijd op zoek naar iets nieuws, ten behoeve van de verbetering van de natuur. Horloge van hout is voor deze mensen erg interessant. Direct zagen ze wat ik om mijn pols had en vroegen waar ik dit interessante sieraad gekocht had. Ik verwees ze direct door naar de website lunbr.nl waar nog meer verschillende soorten houten sieraden en gebruiksvoorwerpen te koop zijn.

Horloge van hout voor iedereen

Op de website van lumbr.nl zijn niet alleen horloges te vinden maar ook andere houten gebruiksvoorwerpen, zoals:

  • Zonnebrillen
  • Speakers
  • Beurzen

Horloge van hout is verkrijgbaar in een mannen – en een vrouwen variant. Echter, de horloges zijn ook voor kinderen geschikt, er hoeven dan alleen een paar schakels uit gehaald te worden. Wat niet alleen mijn klanten maar ook mijzelf erg aanspreekt is het feit dat er gebruik wordt gemaakt van duurzaam hout. Het materiaal dat wordt gebruikt voor de producten heeft een stoere robuuste uitstraling, maar is door de verfijnde afwerking zeer stijlvol. Nog geen drie jaar geleden is het bedrijf door twee Achterhoekse mannen opgezet en nu al worden de artikelen wereldwijd verkocht. Niet zo gek ook, gezien het aantal mensen dat zich steeds meer op duurzaam leven richt. Op de website is voor iedereen wel iets leuks te vinden, de een wil een zonnebril en de ander wil liever een speaker. Mijn zus heb ik laatst erg blij kunnen maken met een houten beurs.

De laatste trend

Horloge van hout is tegenwoordig erg in. Een vriend van mijn is trendwatcher en geeft mij wekelijks een update over wat er in is en wat niet. Ik vind dit altijd wel leuk om te horen maar verder doe ik er niet speciaal iets mee. Horloge van hout is iets wat ook meer in tijdschriften terug te vinden is. Er worden artikelen over geschreven en ook op reclameposters is het sieraad te zien. Horloge van hout is voor mij een sieraad en niet een gebruiksvoorwerp. Strikt genomen is het natuurlijk wel een gebruiksvoorwerp, maar in mijn optiek draag je het als een sieraad. Horloge van hout is gemaakt van zo’n vernieuwend materiaal dat het wel een sieraad te noemen is. Omdat ik in het zuiden van het land werk, is een groot deel van mijn klantenkring afkomstig uit België. Het is heel fijn dat de mannen van Lumbr ook daar bezorgen en het is nog gratis ook. Iets waar wij als Nederlanders niet alleen van houden, maar onze zuiderburen natuurlijk ook. Wij hebben een klein pand midden in het centrum van Maastricht en omdat we een etalage hebben, komen er vaak mensen eventjes binnen wandelen. Met name in het weekend kan het er erg druk zijn. Op onze toonbank hebben wij tegenwoordig ook folders liggen van Lumbr omdat ik het echt een geweldig initiatief vindt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn