Hoe kunt u zelf een bedrijfspand verkopen op Funda?

Wij hebben de afgelopen jaren een aantal nieuwe bedrijfspanden laten bouwen waardoor wij gecentreerder kunnen werken. Wij hebben namelijk gemerkt dat wanneer je je bedrijven over allerlei plaatsen uitspreidt, je heel veel transportkosten moet betalen en daar zaten wij niet op te wachten. Wij hebben daarom gekeken naar mogelijkheden om twee locaties te starten en daar alles naartoe te verplaatsen. Wij hebben dit weten te realiseren en toen dat achter de rug was, konden wij onze panden die wij niet meer zouden gaan gebruiken, in de verkoop gooien. Wij hebben toen gekeken wie wij het beste in de arm konden nemen om ons te helpen met het bedrijfspand verkopen op Funda en naarmate wij langer aan het zoeken waren, hebben wij gemerkt dat de meeste makelaars heel goed zijn in het vragen van hoge bedragen, maar dat zij daar heel weinig voor leveren. Wij zijn zelf ook niet van gisteren en daarom wilden wij graag weten of wij ook zelf een bedrijfspand konden verkopen op Funda. Wij hebben namelijk zelf ook wel de connecties om de verkoop te regelen dus waarom zouden wij daar zonodig een externe partij bij moeten halen? Wij zouden het niet weten en vandaar dat wij zijn gaan kijken naar mogelijkheden om een bedrijfspand te verkopen op Funda. Wij hebben gemerkt dat wij niet de enigen waren die graag een bedrijfspand verkopen wilden op Funda. Wij hebben gezien dat er op het internet heel veel mensen waren die op zoek waren naar informatie over zelf een bedrijfspand verkopen op Funda. Kennelijk zijn er dus meer mensen in Nederland die zich storen aan de diensten die makelaar levert en vooral over de tarieven die zij daar doorgaans voor rekenen. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik een bedrijfspand kon verkopen op Funda. Ik heb toen allerlei sites gevonden, maar er was er een die er met kop en schouders bovenuit stak. Dat was de site van bedrijfsmakelaarsnet.nl. Deze site vond ik meteen heel interessant en ik heb de informatie op deze site goed doorgenomen. Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb, want aan de hand van deze site konden wij spijkers met koppen slaan. 

Een bedrijfspand verkopen op Funda hoeft niet moeilijk te zijn 

Wanneer je zelf een bedrijfspand verkopen wilt op Funda, moet je wel zorgen dat je het alsnog goed aanpakt. Je moet namelijk een goede prijs voor je pand bepalen en ook moet je zorgen dat je de juiste informatie aanlevert. Wij hebben daarom gekeken hoe wij deze onderdelen konden regelen en de informatie op bedrijfsmakelaarsnet.nl was daarbij heel handig. Ik kan u deze site daarom ook van harte aanbevelen wanneer u zelf uw bedrijfspand verkopen wilt op Funda. 

Wij hebben een goede deal kunnen sluiten 

Wij zijn blij dat wij een goede deal hebben weten te sluiten en dat wij heel veel makelaarskosten hebben weten te voorkomen. Kortom:

  • Kijk even op bedrijfsmakelaarsnet.nl 
  • Bekijk hier de mogelijkheden die men hier allemaal beschrijft
  • Plaats zelf een advertentie op Funda zodat u eenvoudig uw pand van de hand kunt doen 

Wij kijken terug op een heel goede deal. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn